Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak farkát fürdés után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak farkát fürdés után meddig lehet szopogatni?

Figyelt kérdés
Szeretnék a barátomnak spontán örömet szerezni azzal, hogy pl. este a kocsiban leszopom vagy a tökeit nyalogatom, de félek, hogy kellemetlen illatú lesz a farka vagy a herezacskója. Van tapasztalatotok, hogy mire készüljek, hogy időzítsek?

2019. aug. 23. 08:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

tökei = heréi

Tudom, hogy az újabb generációk már a farokra használják a szót – tévesen. Ámde csak bele kell gondolni a magyar kifejezésekbe: tökös gyerek, töketlenkedés, tele van a tököm, és megvan a helyes megfejtés.

2019. szept. 5. 07:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy barátnőm nem tudom mivolt azzal a csajjal de akkor is olyan élvezettel szopott amikor egésznapos f4szrohasztàs (nyári melegben dolgozás)után csak úgy oda hulottam mellé,koszosan mosdatlanul.

Még kise fujtam magam már a szájában volt.

Erre izgult az igazi faszszagra...lehet hogy neked is bejön.

2019. szept. 7. 01:29
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Imádom, tökeit 😄😄😄😄🤦🏼‍♂️
2019. szept. 7. 07:23
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi, hát megpróbálom mosdatlanul is leszopni, meglátjuk, mi lesz. Mindenesetre drukkoljatok!.

Bár végülis, ha állott a farka, az is ő, így ha szeretem, elfogadom azt is. Nem több napos úgysem, csak esetleg 6--8 órás, ha pl. munka után találkozunk, azt meg azért csak ki lehet bírni, nem?

2019. szept. 8. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Besírok xDDD ez komoly ?.mondd hogy nem xD
2019. szept. 8. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy légkondis irodában ül az sokkal kevésbé f4sz rohasztó mintha aszfalott terít.

Ezt vedd figyelembe.

Aztá ottvannak genetikai tulajdonságok is...mennyire izzados a töke.

2019. szept. 8. 14:13
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
Attől függ hogy mennyire "szaglik". Nőknél is a legjobb vékonytestű csajok olyan gedva büdös p1nájúak voltak hogy ki sem nézted volna belőlük! Pár ilyen nagycsöcsű, lapos hasú de formás seggű meg egész nap után is olyan íztelen szagtalan finomságos puncijú volt hogy ezt elmondani sem lehet! Embere válogatja! Rajtad áll hogy neked mik az igényeid.
2019. szept. 27. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!