Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire vagy romantikus alkat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy romantikus alkat?

Figyelt kérdés

2019. aug. 21. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Romantikus vagyok, de nem nagyon.

L

2019. aug. 21. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy 10-es skálán mondjuk 7.

18/L

2019. aug. 21. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha lesz mellettem egy lány majd elmeséli, kezdetnek legyen annyi elég hogy egy lány nekem az életem értelme lenne, igaz ez nem sok mindenkinek jön be tapasztaltam is sajna.. ha a romantikus a kicsit nyálas akkor nem tudom, 7 a 10ből :D

18F

2019. aug. 21. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális mederben belefér a romantika, de csak amíg szívből jön, természetes, nem erőltetett, és a helyzetnek is megfelelő.

Viszont ami túlzásbavitt és közhelyes, vagy nincs mögötte tartalom az már nem az en asztalom.

Mondom egy peldát. "Szeretlek." Jó ezt hallani, akkor ha valódi érzelmek vannak mögötte, és,a partnerem jó helyzetben süti el (mondjuk nem 2 héttel a megismerésem után). De ha alig ismerjük egymást tehát megalapozatlan, vagy éppen ezredjére mondja el csak aznap, akkor már sok romantika...

2019. aug. 21. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán. Jobbra értékelek egy olyan kapcsolatot ahol egyszerre legjobb barátok vagyunk és tudunk hülyülni, lazulni anélkül hogy mindig egymás száját tanulmányoznánk stb. Persze ölelkezni, összebújni, randizgatni szeretek csak túlzásba vinni nem. Eddig egy pasim volt, vele videojátékoztunk, túráztunk és sok hasonló kikapcsolódós programon voltunk, inkább mint hogy étterembe üljünk be, és egyikünk se érezte hogy folyton egymás kezét fogdossuk vagy öt percenként elhangozzon hogy szeretjük egymást, tudtuk és 4 évig királyul elvoltunk egyszerre legjobb barátként és szeremekként is, aztán kiköltözött Japánba tanulni és a távolság kinyírta a kapcsolatot. 21/L
2019. aug. 21. 22:59
 6/9 StevenUp ***** válasza:
100%

Hűséges és végletekig képes vagyok a nőm pártját fogni még akkor is ha tudom hogy ostobaságban hisz...

De egy csapat vagyunk igy kiállok mellette

A kommunikáció hive vagyok, ugy gondolom hogy mindent meg lehet oldani ha mindkét fel meg akarja oldani.

Viszek csokit virágot évfordulóra

Viszont nem nézek nyálas filmeket

Szeretem ha intim képet kapok

De senkinek se mutogatnám hiába vagyok büszke rá

Nem szoktam giccses szövegeket mondani

Viszont kimondom amit gondolok

Nyers vagyok, de van humorom

Ugyanugy el tudok lazulni egy szimpla gitár hangjától, mint sz underground hipp hopp tol

Döntsd el te hogy romantikus vagyok e nekem már f**om se tudja

2019. aug. 21. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
En no letemre nem vagyok tul romantikus alkat, nem szeretem ha a pasi nagyon nyaladzik. Nyilvan jol esik a virag meglepi stb csak ezt ne hetente tobbszor produkalja. Volt olyan srac aki minden reggel jo reggelt uzenettel keltett es mindenmasodik randinkra viragot hozott meg ilyen meglepi olyanmeglepi, meglepi telefonhivasok etc. 2-3 hetig birtam:D
2019. aug. 21. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag a baszás számít. Nagy, vastag szerszám, szuper technika. Ez kell a lányoknak! Erre vágynak.
2019. aug. 23. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
En akkor szoktam romantikus lenni mikor kiölmlött belőlem a sperma. Addig sajnos eleg vadas vagyok. De ha le lett engedve az a fel liter orökittö anyag teljessen megvaltozom
2019. aug. 23. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!