Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus vagyok, de nem nagyon.
L
Ha lesz mellettem egy lány majd elmeséli, kezdetnek legyen annyi elég hogy egy lány nekem az életem értelme lenne, igaz ez nem sok mindenkinek jön be tapasztaltam is sajna.. ha a romantikus a kicsit nyálas akkor nem tudom, 7 a 10ből :D
18F
Normális mederben belefér a romantika, de csak amíg szívből jön, természetes, nem erőltetett, és a helyzetnek is megfelelő.
Viszont ami túlzásbavitt és közhelyes, vagy nincs mögötte tartalom az már nem az en asztalom.
Mondom egy peldát. "Szeretlek." Jó ezt hallani, akkor ha valódi érzelmek vannak mögötte, és,a partnerem jó helyzetben süti el (mondjuk nem 2 héttel a megismerésem után). De ha alig ismerjük egymást tehát megalapozatlan, vagy éppen ezredjére mondja el csak aznap, akkor már sok romantika...
Hűséges és végletekig képes vagyok a nőm pártját fogni még akkor is ha tudom hogy ostobaságban hisz...
De egy csapat vagyunk igy kiállok mellette
A kommunikáció hive vagyok, ugy gondolom hogy mindent meg lehet oldani ha mindkét fel meg akarja oldani.
Viszek csokit virágot évfordulóra
Viszont nem nézek nyálas filmeket
Szeretem ha intim képet kapok
De senkinek se mutogatnám hiába vagyok büszke rá
Nem szoktam giccses szövegeket mondani
Viszont kimondom amit gondolok
Nyers vagyok, de van humorom
Ugyanugy el tudok lazulni egy szimpla gitár hangjától, mint sz underground hipp hopp tol
Döntsd el te hogy romantikus vagyok e nekem már f**om se tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!