Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A petting már unalmas? Lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A petting már unalmas? Lányok, van még aki azt is élvezi és beéri annyival?

Figyelt kérdés

Ha nem elég, miért nem?

Légyszi írjátok hány évesek vagytok, köszönöm!

2019. aug. 21. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miert kene megallni itt? Persze jo erzes meg minden de utana ha felizgulok kivanom a szexet es baromi nehez leallni elojatek utan:D van valami oka hogy csak ennyit akarsz?
2019. aug. 21. 15:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak az elérhetetlenség, a tiltott gyümölcs izgató gondolata :) persze később úgyis szex lesz, csak néha szerintem olyan jó lenne csak pettingelni valakivel orgazmusig.
2019. aug. 21. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy még csak akkor kezdtem el a gyógyszert szedni, és még ugye nem hatott azonnal, szóval pár alkalommal még csak petting volt. Imádom, nagyon izgató volt, de már egyszerűen nem bírtam magammal, annyira magamban akartam már érezni.
2019. aug. 21. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is élvezem a pettinget csak felizgulok és utána kívánom a szexet is.
2019. aug. 21. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Élvezem én is de nekem ez a tiltott gyümölcs duma unalmas és értelmetlen. Ha egyszer már nekilátunk ne hagyjon ott félúton, én nem érem be soha csak pettinggel.
2019. aug. 21. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Te jóllaknál csak az előétellel? Bizonyára van aki igen, de a többség szeretné a többi fogást és a desszertetet is megízlelni. Ha olyan éttermet nyitsz ahol csak előételek szerepelnek akkor a csalódások elkerülése végett ezt nem árt közölni a betérő vendégekkel. Lesz akinek kevés lesz, míg olyan is akad akinek ez bőven elég - nem vagyunk egyformák, de pont ez (is) a szexben az egyik legjobb :)
2019. aug. 21. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!