Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha egy pasi azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy pasi azt mondja, akkor mennyire hisztek neki?

Figyelt kérdés

Ha valaki azt mondja, hogy sokkal nagyobb arányban tud orgazmust okozni a nőknek, mint az átlag férfiak. Például olyannak is, akinek előtte senki nem tudta összehozni. Elhinnétek? Ha nem, miért nem?

Irreális? Kort is kérek, és tapasztalat is jöhet.

2019. aug. 20. 20:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok mint az akivel az előző volt. De nem írom ki hogy mennyire jó vagyok,mert egyrészt úgyse hiszik el,másrészt nem szeretek hencegni vele. Aki akarja kipróbálja,az tudni fogja hogy igaz,aki már kipróbálta az meg már tudja 🤷🏼‍♂️ 35F
2019. aug. 20. 21:18
 22/29 anonim ***** válasza:
86%

Az elso csokbol levagom h milyen az agyban a pasi

Szal sor sem kerulne a bemutatara ...

Amigy 99% szajhosok

Aki tenyleg jo az nem dicsekszik

2019. aug. 20. 21:18
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

"...olyannak is, akinek előtte senki nem tudta összehozni (orgazmust)"

Ezt a lepukkant szöveget csak nem egy drága PUA agymosáson tanították?

Az egész kérdés feltevése inkább egy PUA vizsgatételnek hat, mint ép elméjű kíváncsiságnak...

2019. aug. 20. 21:28
 24/29 A kérdező kommentje:

21:28-as látom, neked nem jött össze a tanfolyam, és nem adták vissza az árát :D

Hát én nem jártam ilyen tanfolyamra, nem tanulmányoztam a témát. Nem vagy felszedő-mester. Sőt... Ilyen téren nekem vannak nehézségeim is :-(

2019. aug. 20. 21:47
 25/29 anonim ***** válasza:
85%
Bizonyítsa be 😉😉😉
2019. aug. 22. 12:59
 26/29 A kérdező kommentje:
Bizonyítom én, ha valaki kekeckedik. Viszont kérném, hogy a kérdésemre is válaszoljatok (van több részkérdés)
2019. aug. 24. 20:13
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem, de azt nem hinném el, hogy nekem is orgazmust tudna okozni, mivel voltam hasonló férfival és ő se tudott. Bennem van az ok, nem feltétlen a férfiakban.
2019. szept. 6. 12:01
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
lol... aki tényleg profi, az nem fényezi magát, alap
2019. okt. 1. 10:45
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Miert tudna nagyobbat okozni mint a másik? Nyilván van aki ugyesebb de

2019. okt. 1. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!