Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori manapság az ilyen férfi?
Akinek nincsenek biszexuális hajlamai, nem szeretné magát felcsatolhatóssal kényeztettetni, nem akar nőnek öltözni, nem akar megverni és megalázni az ágyban?
Köszönöm!
Hopp,kérdező,nagyon visszafogott lettél.
Csak nem megtörtem az önbizalmadat?:)
19/L
"Nagy Maria1999"
Ilyet csak az tud tenni, aki számít az embernek.
Eltüntetted a neved.
Valamit szégyellsz, talán?
Neked sincs kint a neved,valamit szegyellsz talan?
Jah,igen,persze,azert nincs kint,nehogy megtudjuk ki az,aki direkt ferfiakat provokal.:)
19/L
#33 bizony, igazi értékes fiatal lány az, aki húsz évesen megfarkalja a barátját és büszkélkedik vele a g,akorin. Biztos sok más szépet is tudsz. A szüleiddel büszkék lehettek magadra. Osztod itt az észt.
Gyakori, gyakori. Ne innen indulj ki. Itt mindenki azt hazudik, amit akar.
#38 Ketszer olvastam at,biztonsag kedveert.
Tehat,en ram azert nem lehet buszkenek lenni,mert van egy perverziom,a strapon.
:D.Vicces.
Ez egy szexualis fetis,ha nem tudnad,amit a baratommal elvezunk.Nem vagyok prud,maradjunk ennyiben.
Es emiatt en rossz ember vagyok?Mik vannak.
Ja,es te meg ot veded?Aki direkt provokalja a ferfiakat?Itt tartunk.Szomoru.
Illetve miert ne valaszolgathatnek?Nem erre lett kitalalva az oldal?Te eppen nem az eszt osztod nekem?
19/L
"Külön köszönet a rengeteg buta privátért, amiken annyit mulattunk :D
"
Hogy hazudsz...szanalmas...
Ennyi volt a kerdessel a celod,hagyjuk mar a hazudozast.
Nem tudom,te kinek hiszed magad,de az latszik,h az egod a magasban.Szerintem vegyel vissza,senki nem kivancsi bekepzelt barmokra.
Sajnalom az itteni ferfiakat-az ilyenek miatt,mint te.
Reszemrol ennyi,lezartam a temat.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!