Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy csak a fekete pasikra tudok felizgulni?
Ne értsétek félre, az igazi szerelmeim mind magyarok voltak és nagyon szerettem őket. Fekete férfiakkal(természetesen szingliként) csak szexkapcsolataim voltak. Nem voltak akalmasak komoly párkapcsolatra, mert akikkel kialakult valami, ők elég komolytalan emberek voltak. Szóval inkább ilyen barátság extrákkal kapcsolatok alakultak ki(3 összesen), és én se tudnék egy fekete férfit a férjemként elképzelni. Ennek ellenére nagyon zavaró, mert valami elképesztő, hogy mennyire vonzódom hozzájuk, másrészt tényleg nem velük akarok komoly kapcsolatot. Félek, hogy így esélyem se lesz normális életre, mert ha lesz egy magyar férjem, akkor hiába fogom szeretni, ha mellette mindig vágyakozom.
21l
De mit nyeljen?
A fekete fehérjét?
"Biztos fogsz találni fekete férjet, csak keresni kell" - ja, így megy ez, a 17 éves is megmondta.
Istenem, ez az oldal.....
Ne haragudjatok nagyon röhögök.
Igazából drukkolok a kérdezőnek.Valamelyik nő nekem személyesen kifejtette hogy neki mindig kell játszótárs a férje mellé.Szerintem még nem találkozott fehér csődör férfivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!