Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik voltak hostessek egy átlagos napon hány pasit kellett levakarni magatokról mikor dolgoztatok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 11:11
1/4 anonim válasza:
10-15 biztos. Mondjuk én tényleg szép vagyok, nem úgy mint a többi hostess 😌
2/4 anonim válasza:
Nem dolgoztam minden nap, és ha kísérő voltam, akkor értelemszerűen nem jöttek oda lecsapni egy másik pasi kezéről. Természetesen így is volt aki bepróbálkozott, de nem annyira sokan. Ha viszont nem kísérő voltam, akkor elég sokan. Pl egy 5 órás rendezvényen min 4-max 10 pasi. Természetesen ez a rendezvénytől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!