Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti szexeltetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szexeltetek már pénzért?

Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 09:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem, de kipróbálnám, csak szerintem az a 15-20 ezer forint amit kb. átlagban elkérnek a lányok kevés ehhez. Mármint lehet, hogy hülye gondolkodásmódom van, de akkor érje már meg nekem is. Mert mondjuk, ha azt nézzük, aki ebből él, annak egy nap több vendége van, lehet, neki "megéri" ennyi pénzért adni magát.
2019. aug. 20. 14:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem de engem izgat.

18 l

2019. aug. 25. 14:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Pénzért konkrétan nem szexeltem.

De bizonyos előnyökért többször is.

Van aki kormánypártiként éri el a lehetetlent, van aki a testével. Én az utóbbi vagyok, és tisztességesebbnek tartom magam az elvtelen tapsgépeknél.

2019. aug. 25. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, kedvtelésből, nem azért mert szükségem volt rá, csak miért ne alapon.
2019. aug. 25. 14:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én alkalmanként 50-70 ezret kaptam. Ha jó tested van, simán elkérhetsz ennyit, akár többet is.

2019. aug. 25. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
93%
Páran kérdezték privátban, hogy mit vállaltam ennyiért - sima szex gumival és orál. Én tartom magam annyira, hogy ne 10-20 ezerért dobjam magam oda valakinek, nem kell ezért az összegért semmi extrát bevállalni. Persze az ügyfélköröm sem csóringerekből állt.
2019. aug. 25. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!