Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fantáziáltatok már azon, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fantáziáltatok már azon, hogy kihasználjátok?

Figyelt kérdés
Ha van egy ellenségetek, aki nő, és szemétkedett veletek, vagy névtelenül szivatott, akkor elgondolkodtok azon hogyan csábítanátok el, dugnátok meg (röviden, és fájdalmasan?), majd küldenétek el a halál f_szára, mondván, hogy: ez az én bosszúm ?

#szexbosszú
2019. aug. 20. 02:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te pasi vagy?
2019. aug. 20. 02:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát az túlzás hogy ellenségem, mivel kedveltem azt a lányt, de az elején elég jól tudta húzni az agyamat, amit kezdetben lightosan és egyre durvábban művelte, míg el nem kaptam a "grabancát" és jól meg nem dugtam. Sokáig türtöztettem magamat, mivel párkapcsolata volt és nem akartam neki kellemetlenséget okozni, de egy idő után letojtam. De sosem gondoltam arra, hogy bosszúból csábítsam el és kicseszésből huzzam a farkamra.

Amúgy kedves kérdező ha hasonló szituációban vagy abba nem gondoltál bele, hogy a piszkálkodás hátterébe az van, hogy akar tőled valamit a lány, de hát az első komolyabb lépést tőled várja el. Ha ez így igaz akkor ne várattasd sokáig mert egy idő után megunja és ha neked anno be is jött akkor ezt elszalasztod.

2019. aug. 20. 03:05
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
És te fantáziáltál már arról, hogy egy nő, akinek szándékosan fájdalmat okozol szex közben, és a kérésére sem hagyod abban, kézéllel úgy vág ádámcsutkán és/vagy térdel tökön vagy csavar egy hirtelen mozdulattal 180 fokot egyik heréden, hogy azt kívánod, hogy inkább ne mentél volna a közelébe?
2019. aug. 20. 03:52
 4/11 anonim ***** válasza:
23%

Valaki nagyon kemény lett itt.

Khm khm 3# khm

2019. aug. 20. 04:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Férfi vagyok, már kinőttem abból, hogy ellenségem legyen, mint egy képregény hősnek, akivel úgy bánok el, ahogy egy kisfiú gondolkodik a fériasságról.

Szerintem vedd figyelembe az életkori tiltást, és menj vissza a képregényekhez még pár évig.

2019. aug. 20. 05:12
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

#4 a szüzektől mit vársz?

Meg azoktól akiknek éltükben 14 cm volt a legnagyobb, a gyakori ezekkel van tele... többségében, én ezért nem is alpozok ezekre a hülyeségekre hogy a nagy nem jó a nőknek. Érdekes, tudnak most hirtelen jópár csajt akinek jó a nagy... de ezek nem szüzek, meg 14 centinél tovább látnak!

2019. aug. 20. 07:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
# 6 Mi van mar megint a centikkel ?
2019. aug. 20. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Szánalmas. :)
2019. aug. 20. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:
igen
2019. aug. 20. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

32 éves nő vagyok, ennyi idősen az ember már kellőképp bölcs ahhoz, hogy ne gondolkodjon ilyen felesleges butaságokon.

2019. aug. 20. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!