Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti csináltatok már valamit alvó lánnyal?
Szoval az történt hogy lakótársam az egyik fiú barátom és elaludtam a kanapén. És arra keltem, hogy simogatta a puncim és elkezdett ujjazni. Először nem tudtam mit reagáljak eléggé meglepődtem de végül nagyon jó volt és így folytatta.
Így visszagondolva elég furcsa hogy csak úgy félrehúzta a bugyimat miközben aludtam. Ti csináltatok már ilyet?
Félálomba volt, de igen, hasonlót már igen.
30f
Ez itt már csak szőrszálhasogatás. Igen persze, száraz voltam és ezt úgy ertettem, hogy 100%-ig az voltam. Tudod ezt így nevezik. Anno az elején mindig nehéz volt benedvesednem, akkor szoktam barátomnak hogy így faj mert száraz vagyok. Nem azt mondtam, hogy faj mert bizonyos értelemben részlegesen száraz a huvelyem bizonyos része, bár a többi nem az de ez így faj. De muszáj volt belekötni nyilván.
A sztori nem kamu. Anno barátom csinált hasonlót, de nem rakta be meg semmi csak odarakta a peniszet és addig dorzsolte amíg benedvesedtem. De úgy gondolom az más mert a párom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!