Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfinak alárendelt fiatal lány?
Sziasztok! :)
Nem keresek sem kapcsolatot, sem alkalmi szexet. Egyszerűen kíváncsi vagyok, van-e olyan lány, aki el tudja képzelni, hogy egy idősebb férfi szeretettel, tisztelettel bánnak vele, ugyanakkor előfordulna, hogy az ágyban kihasználná, irányítaná, néha megalázóan.
44F
ahogy észrevettem ismerősöknél, sztoriknál, vagy akár élőben swingernél, szinte mindig ugyanez a felállás ha ilyen nagy a korkülönbség, főleg ha ilyen félig-meddig eltartó kapcsolat is van.
Az utcán, barátoknál, randin az idős pasi a lányt a tenyerén hordozza, mindent megtesz neki, barátok előtt fényezi és mint egy királylányt körbe zsongja, majd az ágyban, vagy elég egy eldugott sikátor, letérdelteti és jól leszopatja, kinyalja, megujjazza, hátulról megdugja, közben "te kis qrva" és hasonlókat mond neki.
Én őszintén még sose találkoztam mással, csak ezzel, és még sztoriban sem hallottam volna, hogy az idős pasi a szexben megalázkodik a fiatal lánynak.
Még swingerben is mindig így volt, a pasi élvezkedett a lányon, felajánlotta másoknak, vagy csak egyszerűen hátára dobta és addig nyalta amíg neki jó volt. Sosem tűnt úgy, mintha a csaj igényelné mindezt, mindig a pasi irányította az eseményeket.
Köszönöm, hasznos, elgondolkodtató.
Nekem vannak más tapasztalataim is, és nem ilyen jellegű dominanciára vágyom. Ilyen kapcsolat egyáltalán nem izgat. Nekem fontos, hogy ha akár ketten vagyunk, akár társaságban, ennél mélyebb kötelék legyen kettőnk között.
náluk is mélyebb a kötelék, mert szerelem van és tisztelet, de amikor szex van, akkor kemény irányítás van az idősebbtől, mert neki ez kell, erre gerjed, azért kell neki a fiatal. Valahogy nem lehet máshogy elképzelni ebben a felállásban.
Ha egy idősebb pasi egyenjogúságot akar, akkor nem kell neki egy fiatal, tapasztalatlan kislány. Hiába szép a teste és hiába okos, én is 30+ vagyok, tudom, hogy agyilag egy fiatal 20 éves egyszerűen képtelen megmozgatni. Szuperül néznek ki, mindenkinek meg van a saját véleménye, de egyszerűen túl tapasztalatlan nekem arra, hogy összejöjjek vele. KIVÉVE ha arra gerjednék, hogy behódoltatom és uralkodok felette, ami könnyen megy ha kis tapasztalatlan.
Hát én eltudnám képzelni, de inkább ilyen támogatói kapcsolat féleségben. Szóval alapból nem hiszem, hogy összejönnék egy 20-25 évvel idősebb férfival, csak ilyen lazább kapcsolat céljából. De igen, egyébként szerintem azok a lányok akiknek bejönnek az idősebb férfiak, arra vágynak, hogy irányítsák őket az ágyban, de közben a való életben meg legyen egy gentleman.
23L
"13, köszi, jó látni őszinte véleményeket. Az is nagyon érdekelne, hogy te hogy éled meg mindezt, fiatalabb félként."
Én úgy élem meg, hogy idősebb a feleségem 2 évvel, mert egyszerűen én nem arra vágyok amire te. Én arra vágyok, hogy nálam kicsivel okosabb és tehetségesebb legyen, igazán önálló, határozott egyéniség, akiért harcolni kell és folyamatosan fejlesztenem magam.
Én sosem értettem, hogy miért kellene egy idősebbnek egy fiatal csitri, de elfogadtam. Persze logikai elvet nézve megértem, megértem, hogy ők mire vágynak, mi a jó ebben nekik, csak felfogni nem voltam sosem képes, de gondolom ugyanez van a másik oldalt, hogy aki erre gerjed, az nem érti, hogy miért ragaszkodnál egy idősebb, erősebb, irányító nőhöz, amikor megkaphatnál egy fiatal halál-dögös lányt aki akkor és úgy szop le, ahogy te kívánod, míg az önálló nő teljesen más tészta.
Kinek a pap...
"Én arra vágyok, hogy nálam kicsivel okosabb és tehetségesebb legyen"
Ez előfordul fiatal és szép és szexi lány esetében is, ráadásul komoly élettapasztalattal és bölcsességgel párosulva. Ritka, de van ilyen. Az viszont még ritkább, hogy egy ilyen lány élvezze az alárendelt szerepet. Ilyennel még nem találkoztam.
Aztán persze végül ahhoz a közhelyhez lyukadunk ki, hogy a (mindenki számára eltérő) tökéletes keresése önmagában nem éri meg, a másik elfogadása is nagyon fontos.
"Ez előfordul fiatal és szép és szexi lány esetében is, ráadásul komoly élettapasztalattal és bölcsességgel párosulva"
lehet, de ha én találkoznék egy ilyen lánnyal, aki okosabb, bölcsebb és tapasztaltabb nálam, akkor egyértelműen azt mutatná, hogy én hülye vagyok és leragadtam egy 22 éves szintjén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!