Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mekkora a minimum?
Nekem volt egy kalandom egy idősebb pasival, aki pontosan tudta, hogyan csábítson el és elég hamar az ágyába csalt. Teljesen ledöbbentem a méretén és már azon voltam, hogy ott hagyjam, mert szerintem nem volt nagyobb 10 centinél és túl vastag sem volt.
Viszont a pasi profi volt, úgy tudott nyalni, olyan technikái voltak, hogy amire oda kerültünk, hogy betegye a péniszét, már én robbantam. A szeretője lettem három hónapig és annyi új élményt éltem át szex alatt, hogy simán lepipálta az ex pasimat, akivel előtte 6 évig együtt voltam. A pasi képes volt egy hét alatt annyi orgazmust előhozni belőlem, amennyit a jegyesem az egész hat év alatt képtelen volt.
Mivel szeretői viszony volt és nem akart tovább lépni, ezért hamar vége lett, de szex terén nagyon felszabadító volt.
u.i.: egy óriási előnye van számomra a kisebb hímtagnak, hogy képes vagyok egészében bekapni, míg egy nagyobb méret kellemetlen nekem és ez számomra nagyon izgató volt
Szerencsére én itt minden nő elvárásának megfelelek. Mázli.
24/f
Lehet kapni Smart fütyit.
Ez egy méretileg önbeálló fax...
Azt mindenkinek jó lesz..
Minimum,hogy old meg magadnak..
Aztán én meg lemegyek sörözni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!