Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne rendezni egy GYK-s közönség találkozót? (Szexualiskategoria olvasói között értem)
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 18:27
11/44 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát. A kanos szűz huszonévesek elvesztenék a szüzességüket, a kövér lányok pedig átélnék életük első gangbangjét. Win-win szituáció, csak elég alkohol kell hozzá.
12/44 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne jó ötlet.
13/44 anonim válasza:
Már megint meg kellett kérdezni? Erre vered? Mostantól ötnaponta beírod? Elég szánalmas életed lehet, ha ebben éled ki magad...
14/44 A kérdező kommentje:
Először írtam ki.
2019. aug. 18. 18:50
15/44 Spiritrobber válasza:
Szerintem meg simán meg is szervezhető így nem is értem, hogy a mi lenne ha helyett miért nem tettek hálózatát használjátok :D
17/44 anonim válasza:
Már volt ilyen kérdés és akkor is azt válaszoltam, hogy nem vagyok kíváncsi a sok beteg emberre.
18/44 Igen, én vagyok! :) válasza:
Én voltam a múltkorin. (2016 nyár)
19/44 anonim válasza:
Ha fizetned az útiköltségem, akkor talán :D
Az ország déli részén élek. :P
20/44 anonim válasza:
És mivel magyaráznám ki magam a feleségemnél? 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!