Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány ilyenkor még szűz?
Most valahogy átgondoltam az életemet... Beszélgettem egy csajjal és megkérdeztem tőle hogy szűz-e, azt mondta persze mert mégfiatal.
Ezután (mindegy hogy hogyan) szóba került a maszti és az is kiderült hogy beki már tövig bemegy egy fél literes flakon...
Jaa és ő attól is fél hogy fájni fog az első...
Miafa@z...? Elvette saját magától a szuzesseget? Mert nem gondolom hogy a hártyájába beférne egy fél literes uveg...
Szeretem az ilyen kérdéseket :D
Sok elvárásom van, ami amugy normális lenne csak nem a mai világba.
Legyen aranyos kedves, visszahúzódó, ne mutogassa magát, legyen hűséges, szeressen szívből egy életre... De bakker, nekem is voltak random beszélgetések ahol szóba jött a szüzesség, és 13 éves lányok írják hogy már feldugtak maguknak ilyet... Nem lenne jó azzal elveszteni akit kiválaszt magának, neki ilyen fiatalon jó egy kbszott doboz is? Gusztustalan.. Talán elfogadható, van az a szeretet amitől el tudnám talán azt is fogadni ha előttem már volt fiúkkal...De ez is szinte majdnem olyan durva. Is igen, az ilyen már rohadtul nem szűz... Bár annyi a plusz hogy legalább nem egy fiura kell féltékenynek lenned, csak egy kis dupla farok méretű műanyag palackocskára. Na jo ez nem volt vicces.. Engem valahogy zavarna a dolog és kész, jól mondod mi a f@.sz. elvette magának... -_-
18F, és a válasz lényege sajnos igen.
Miért ez nem lehetetlen. xD
Nagyon bejöhettél neki hogy ilyet mondott neked, szerintem azt akarta hogy farkald meg.
Tudod csak most felkell keszulnom hogy szuztelenitesre megyek vagy sem, azert kerdeztem😃
Egyebkent nem, szerintem elegge elment az esze az ilyen csajnak..
Szűznek szűz, mert még nem szexelt. A szűzhártya nem egyenlő a szüzességgel. (Szűzhártyát át tudja az ember lánya szakítani magának meg véletlen is lehet. De a saját szüzességét senki nem tudja elvenni.)
De hogy ezek után, hogy palackokat dugdos magába, miért fél, hogy fájni fog az első azt nem értem.
Irigyellek kérdező... (egyik válaszoló vagyok)
Én is mennék egy lányhoz szivesen, ha lenne végre egy normális :D De hát csak ilyen kannával masztizó magamutogató lányok mindenhol..
Igen szűz, mert még nem szexelt.
De basszus, ha már feld*gott magának egy fél literes flakon akkor azért készülj, mert lehet h kitágította már magát(mondjuk van olyan is aki szűz, de tág)
Ja és használj óvszert mindenképp!
Lány
Elvben szűz mert még nem volt férfival. Fizikailag nem az mert a szűzhártyáját átszakította magának.
Húzz gumit és rakd meg jól a félig szűz csajodat és neki már nem fog fájni mert azon már átsegítette magát. Ha tényleg feldugott magának flakont, vagy kamuzott hogy bevágódjon nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!