Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kis mellel kapcsolatos kérdésem?
Szóval csak azt a kis mellet szeretitek, ami feszes és peckesen áll?
Nekem kicsi a cicim és picit mintha meg lenne ereszkedve, nem annyira feszes és ha lehajolok csúnyán lóg. Arra mondjátok, hogy üres tejeszacskó?
Nem kérek perverz privátokat, köszi
Engem nem zavarna,ez legyen a legkisebb gond.
Hany privit fogsz kapni,mert a leirast nem olvassak el rendesen,nincsmit
Látni kellene! Mi az hogy csúnyán lóg?
A kis ciciket is lehet szeretgetni! Nem ez a fő szempont egy kapcsolatnál! Ha igen, mert a pasinak ez lényeges szempont, azt a pasit ne sajnáld!
Igen, pontosan olyan ez mint a farokméregetés.
Ne legyetek már elkeseredve.Amíg nem olyan mint egy srác melle, amíg egy kicsit is kidomborodik, jó az.
Nekem volt nagy, és kismellű barátnőm is és én mind a kettőt szerettem.Ugyan olyan lelkesen csókoltam mind a kettőt.
Nekem ugyan nem lóg de nekem sincs nagy.
Viszont a srácok megvesznek érte. :)
Ne aggódjatok.
Sok fiú örülne neki ha egy olyat is foghatna.
Főleg itt a gyakorin. ;)
Ha valakinek azért kellesz, vagy nem kellesz hogy milyen a melled, az annyit is ér! Ha engem megfog egy nő személyisége és általános külleme, ez nem rontana el semmit!
Ne görcsölj rajta! :)
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!