Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pár akit izgatna ha nézné őket valaki szex közben? Vagy már nézte is esetleg
Figyelt kérdés
2019. aug. 17. 11:02
1/5 anonim válasza:
Volt már, hogy egyik exem barátnője végignézte titokban az aktusunkat. Ez csak később derült ki, mert nem volt bezárva a lakás. Valahol izgató. 🙂
2/5 anonim válasza:
Van... Még sose nézett senki. Igazából pasit nem igazán akarnám, hogy nézzen mert mivan, ha többet akarna és elkezdene erőszakoskodni. Lányt meg erre találni egyenesen lehetetlen :( anno próbáltam úgy keresni, hogy fizettem volna nem is keveset érte, de úgyse (alapjában fizetőshöz nem mennék)
3/5 anonim válasza:
Engem már nézett egy házaspár amikor egy idegen nővel voltam de ez csak később derült ki. Később is izgatott :)
4/5 anonim válasza:
Én már próbáltam találni olyan párt, akik együttlétét élőben nézhetném. Izgalmasan hangzik számomra, hogy láthatom ahogy élvezkednek egymással, hallhatom a sóhajokat, nyögéseket, érezhetem az illatokat. Eleve már az nagyon mozgatja a fantáziám, hogy kettőnél többen vagyunk.
Jó lenne valakikkel ezt a fantáziám megélni. Egyébként én gond nélkül megállom, hogy beszálljak, persze ha van rá igény és kölcsönös a vonzalom, akkor ilyesmitől sem zárkózok el.
31 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!