Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti szeretitek ha egy lány szeret szopni?
Figyelt kérdés
Ha egy lány lelkesen szop és tudja is, hogy hogyan kell jól szopni akkor is elkezditek irányítani, megfogjátok a fejét vagy inkább hagyjátok, hogy csinálja amit szeretne?2019. aug. 17. 09:09
1/14 anonim válasza:
Nem igénylem a dolgot feltétlenül, de ha a lány szereti csinálni akkor nem mondom neki azt hogy ne csinálja. Ha ügyes akkor nem irányítgatom, mert felesleges.
2/14 anonim válasza:
Ha lelkes és ügyes , akkor hagyom kibontakozni és nem próbálom meg irányítani.
3/14 anonim válasza:
igen,a kedvencem ha leszopnak.f
4/14 anonim válasza:
Ha jól csinálja akkor hagyom érvényesülni! Ha kevésbé, akkor irányítom! De minden esetben kinyalom élvezésig!
5/14 anonim válasza:
Nagyon szeretem.
Az meg hogy megfogom-e a fejét, az változó.
Általában úgy helyezem a csajt vagy megkérem rá hogy úgy helyezkedjen hogy közben én is tudjam izgatni.
6/14 anonim válasza:
Igen.Főleg ha közben nyalhatok
Igen rá szoktam húzni a fejét fogva
7/14 anonim válasza:
imádom,ritka nap mikor barátnőm nem szop le.f
8/14 anonim válasza:
Igen, ez számomra fontos egy hosszú kapcsolatban. Úgy is szeretem néha megfogni a fejét és irányítani a tempót és mélységet.
9/14 anonim válasza:
Dehogy irányítom ha jól csinálja (am kevesen csinálják jól szerintem) hanem hagyom és hálás vagyok neki.
10/14 anonim válasza:
Persze hogy szeretném es az csak jó ha ügyes és nem kell írányitgatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!