Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritálnak ezek a "nemkérekprivit"Ilonkák? Akkor minek vannak itt fent? Tudtommal azért van a privát üzenet funkció, h emberek beszélgethessenek.
Pedig Hippi tényleg pont a ritka normálisok között van!
Ha mindenki így írna és tényleg csak beszélgetne, meg a témánál maradna, akkor nem lennénk elijedve a priviktől.
Szóval ne ránk legyetek mérgesek, hanem azokra a férfitársaitokra akik az előző válaszokban lévő üzeneteket írják.
Én is szoktam írni de ilyen “ milyen a farkam”
meg hasonlókat soha. F.
Három napja kaptam ezt az üzenetet: Szia mondanál véleményt a farkamról?
Ma két meztelen képcserére vonatkozó ajánlatot is kaptam és egy snapchates felkérést is, oh! És valaki megkérdezte, milyen gyakran szopok. Voltak már jobb napjaim is... Mostanában nem vagyok elég aktív ezek szerint. :/
Figyi,en regen rengeteget trollkodtam,ismerem az itteni terepet.Nekem legalabbis mindig ugyanazok irtak,onnan gondolom,h nektek is,de ugy tunik nem.
Princike meg hatalmas.Egyszer lany-fiu,leszbikus,hetero,ossze-vissza a bolcsodes gyerekekre izgulo balfek. Mondjuk nezd meg a toplistat,ebbol el abgyerek h pontokat gyujt.
Emiatt nem is irok komoly valaszokat.Folyton le voltam pontozva,mert nem tetszettek a valaszaim,ezert engem kj kellett maguknak nezni,meg privatban ocsarolni.Most nyugodtan irom ki,ilyenkor ejjel a normalisabb reteg is fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!