Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a nagymellű lányokkal kedvesebbek és előnyben részesítik őket?
Kedves vagyok mindenkivel, de ha párkapcsolatról van szó, akkor a nagymellű lányokat részesítem előnyben.
35F
Az az igazság hogy a pasik 90% nagymellű meg egy kismellü közt kell döntenie,az elsőt választja.
Csak azért a természet csinált egy kis fricskát. Gyakran terhesség alatt megnőnek a kis cicik is.(nekem igy lett80B ből85 D ...) Igaz,ehhez némi türelem meg hosszútávú kapcsolatban gondolkodás kell,nem ciciméret méregetés..
Aki bejön (külső miatt, belső miatt, bármi miatt), azzal kedvesebb az ember. Ez még azoknál is így van, akik igyekeznek mindenkivel kedvesek lenni.
Elég sok férfinak bejön a nagy mell. Másrészt, hétköznapi helyzetekben a kis mellek sokkal kevésbé hangsúlyosak, feltűnőek (hacsak a tulajdonosuk nem szeretné úgy).
Szóval szerintem igen, átlagban valamivel kedvesebbek a nagy mellű nőkkel, de nem hatalmas a különbség.
Ja, és itt több válaszadó belekevert egy csomó más szempontot.
Ahhoz, hogy kijöjjön a különbség, a mellméreten kívül minden egyéb téren hasonló nők tapasztalatait kell összevetni, tehát értelmest az értelmessel, ducit a ducival, stb, stb
A nagymellű nőknek (vagy az érezhetóen erős kisugárzású, de akár kismellű mőknek) hamarabb vagyok kedves mint a többivel. Ez ösztönös. És igen, közben mindig ARRA gondolok, akármennyire is úriemberi a böröndleemelő mozdulat.
39FHET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!