Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt pici mellű lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt pici mellű lányok, akik már elmúltak 18 tehát nem azért kicsi mert még nem fejlődött ki?

Figyelt kérdés

Mindenki szégyelli, pedig nekem pont bejön, bár ez ritkaság hogy bejön valakinek.

Egyébként szerintem a kis pénisz is jó tud lenni.. Vélemény?

2019. aug. 16. 05:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

Imádom a pici cicit 😍😍😍😍

Egy lány nem a mellétől lesz szép. Hanem az arca miatt.

Ha már a külsőt nézzük . De ami vonzóvá teszi az a kedvesség ! Csak ilyen nincs !!!

2019. aug. 16. 10:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

“Egy lány nem a mellétől lesz szép. Hanem az arca miatt.”

Látod, ezért talál mindenki párt magának! Mert nincs örökérvényű igazság, hogy mi a szépség.

Pl engem nem zavar, ha a lány arca kicsit, hogy is mondjam... karakteresebb.

Ahogy a kis mell sem. De egy lány a sportos alakjától lesz szép, a humora pedig vonzóvá is teszi 😀

2019. aug. 16. 11:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

#12 ez csak a lányokra írtam . Ez csak rájuk érvényes .

Lányból van szép és “egyéni”

Férfiből van jóképű és ronda .

Ezért hülyeség az összes ilyen hiszti kérdés . Egy nő mindig talál magának partnert akárhogy is néz ki.

2019. aug. 16. 11:34
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

"Egy lány nem a mellétől lesz szép. Hanem az arca miatt."

Aha, meg a belső szépséget kell nézni, meg a többi rózsaszín tündérmese...

A férfiak hány %-a bírja megállni, hogy a nő szemei helyett ne pillantson időnként a melleire? (vagy bármelyik szabad bőrfelületére)

2019. aug. 16. 12:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

“A férfiak hány %-a bírja megállni, hogy a nő szemei helyett ne pillantson időnként a melleire? (vagy bármelyik szabad bőrfelületére)”

Egy sem. De egyrészt a kis dekoltázst ugyanúgy megnézem, másrészt azt senki nem mondta, hogy nem számít. Ugyanúgy a csomag része, megnézem a mellét, hogy ne nézném meg, meg közben az IQt, a humort, a kedvességét, az arcát, a lábát...

2019. aug. 16. 12:15
 16/19 anonim ***** válasza:

"másrészt azt senki nem mondta, hogy nem számít"

De, pl. #11 pontosan ezt mondta (szóval nem neked írtam :) )

(egyébként a kis dekoltázsra is vonatkozik, meg egy csomó minden más is számít természetesen)

2019. aug. 16. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a hetyke, formás, feszes pici ciciket. 😍 31F
2019. aug. 16. 16:59
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Hát srácok. Én még nem találkoztan olyannal, akit ne zavarna. Van cicim, pici As. Volt aki pár randi után azt mondta, hogy szuper nő lennék, de nincs csöcs, így nem kellek.

A mostani parom is úgy csinál, mintha nem is lenne. Őszintén bevallotta, hogy ha nagyobb lenne jobban szeretné, de így egyszerűen hozzá se nyúl. Ez van.

2019. aug. 16. 17:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

18: pedig tényleg sok férfinek bejön.

nekem egy kivételével csak kis mellű barátnőim voltak. Nekem más a fontos, és azok a nők általában nem nagy mellekkel vannak ellátva.

2019. aug. 16. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!