Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ti várnátok egy ilyen lányra vagy megunnátok?
Nagyon magas (181cm), szép, közepes cicik, nagy fenék, lapos has, nagy comb. Idén vették fel ELTE-re úgyhogy okos, művelt és jól lehet vele beszélgetni. Tehetséges festészetben, videojátékozik, edz, olvas, tud főzni.
VISZONT: nagyon bizalmatlan eleinte és kell egy kis idő mire feloldódik és sok idő mire egy randira is igent mond, úgy áll hozzá hogy először barátság és utána szerelem egy idegennél, tehát ha eleinte sem passzol a mentalitás akkor nem éri meg továbblépni a komolyabb randizásra stb. Elég komoly bizalmi gondokkal küzd de nem féltékenykedik folyamatosan/vádaskodik hanem magában vannak olyan gondolatai hogy xy jobb mint én és lehet te is így érzed majd egy idő után, pedig tudja hogy ő is jól néz ki és tud jó társaság lenni a megfelelő személynek.
Titeket zavarna ha valakinek az átlagnál jóval több idő kell és nagyon félénk eleinte, nem olyan egyszerű eset hogy pár randi után már készen áll a szexre, rögtön kapcsolatra stb hanem először el kell nyerni a bizalmát?
19/L (szűz, még nem is volt barátom, pont azért mert úgy érzem hogy hozzám képest mindegyik sietett.)
Leírta:
"Egyébként ahova felvettek államira ott az alsó határ 460 pont (igaz lejjebb vitték azóta de én 465-tel jutottam be) szóval egy jogász mesterképzésre nem elég a mázlis bizonyítvány :)"
Na itt lett elegem.
Hat te tenyleg baromi okos lehetsz ha 19 evesen JOGASZ MESTERKEPZESRE vettek fel:DDDD
az megvan hogy osztatlan 5 eves a kepzes ugye?:D nincs alap es mester. De lehet te olyan muvelt vagy hogy kulon inditottak neked🤔😂
Azzal alapvetően nincs semmi bajom, ha valakire várni kell. A saját korosztályomban kerestem párt, úgyhogy egyetem alatt ráértem én is.
Viszont ami később probléma lehet, az az, hogy nem hiszed el, hogy kellhetsz másnak. Erre nagyon könnyen rámehet egy kapcsolat.
Ami pedig nekem nem tetszik (, és előttem sokan mások is írták), az az, hogy az egyetemtől sem okos, sem művelt nem leszel. Jobb lett volna, ha csak leírod, hogy bizony okos és művelt vagy. A külsődnél nem írtad, hogy tesiből ötös voltál, úgyhogy lapos a hasad. Pedig kábé ugyananyira lenne releváns. Arról nem is beszélve, hogy jogász képzésből nincs mester, csak osztatlan. Ha pedig lenne, akkor 100 pont lenne a maximum, és kellene hozzá egy alapképzéses diploma. (Ha már fel akarsz vágni valamivel, akkor helyesen, hogy ne tudjanak belekötni.)
És miért kellett végig E/3-ban írni a szöveget, ha egyértelmű, hogy rólad szól, és a végén le is írod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!