Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan, hogy túl kemény nektek a farok?
Figyelt kérdés
Már-már kényelmtelenül kemény, mint egy acélrúd.2019. aug. 15. 21:21
2/10 anonim válasza:
De igen első, elég kemény... Láttál már élőben olyant?
3/10 anonim válasza:
Nem olyan, mint egy acélrúd. Egy pénisz bármilyen kémeny, akkor sem olyan mint egy mű rúd. Sokkal élvezetesebb.
4/10 anonim válasza:
Nincs olyan h túl kemény. Jobb mintga félpuha, vagy puha lenne
L
5/10 anonim válasza:
Szerintem a nők 99,99%-a sose fogja azt mondani, oh bocs ez túl kemény, inkább az szokott probléma lenni ha nem elég merev :)
6/10 anonim válasza:
Úgy bírom, h itt a szüzek nyilatkozgatnak
7/10 anonim válasza:
Egy farok sose tud túl kemény lenni... ;)
8/10 anonim válasza:
nekem muszaj racafolni az elozoekre. Egyszer fordult elo hogy egy sracnak olyan kemeny volt mint ahogy irtad es eleg kellemetlen volt, nem is talalkoztam azzal a sraccal tobbet. lehet hogy a formaja is hozzajarult ehhez, korbe is volt metelve igy a makk resz szinten kemeny volt es nem tudom normalisan leirni de a szele kidudorodott (nyilvan mivel nem volt rajta bor) es lehet mindezek egyutt tettek kellemetlenne az egeszet. Hozzateszem ha jol remlik azota es elotte se volt mas olyan pasim aki korul volt metelve
10/10 anonim válasza:
Nincs, minnél keményebb annál jobb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!