Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, szerintetek ez belefer es elvezitek vagy inkabb hidegen hagy es nyugodtan csinalja a parotok mert ha neki jol esik akkor miert ne?
Szoval par eve kiprobaltam az akkori baratnommel, hogy mikor oralisan kenyeztetem akkor kicsit lentebb is megyek tehat a popsijat is nyalom. Ez engem baromira izgat es hihetetlenul jol esik. Tulajdonkeppen a fetishem is lett.
Azota szinte az osszes baratnomnek csinalom, kifejezetten sosem kertek de nem utasitottak el sosem, egyszer mondtak “csikis” ezen kivul semmi.
Kutyapozban is ami elott behatolok szoktam puszilgatni a feneket es akkor a popsilyukat is megcsokolom.
Nektek mi a velemenyetek errol, szerintetek oke? Kedvelitek?
F26
Engem zavarna.
Nem szeretem ha a pàrom ott matat. Volt màr rá példa, hogy kèzzel oda ért és le is àllítottam rögtön.
Nekem kellemetlen és nem szeretem.
Viszont ahàny ember annyi szokás.
Van aki szereti.:)
A szexben mindent szabad, ami egészségre nem ártalmas, jogszabály nem tilt ÉS mindkét ember élvezi. A nők ánuszának orális ingerlésével kapcsolatban elég vegyes a kép, van aki elutasítja, van akinek kb. semleges/enyhén kellemes, s van aki kimondottan szereti.
Az, hogy az adott partnere szereti-e a legbiztosabban úgy tudja meg, ha megkérdezi, vagy együttlét során óvatosan, fokozatosan elkezdi és figyel a reakcióira (ha furán "néz" akkor megmondja, hogy ön szereti). Teljesen mindegy mi az "átlag" a nők mekkora része szereti, az fontos, hogy az adott partnere szereti-e, ennek függvényében csinálja/ne csinálja. Egészségére és ne felejtsenek el védekezni :)
Lányoktól kérdezi. Te lánynak érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!