Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges így HIV fertőzöttnek lenni?
Tavaly nyáron volt egy nagyon rövid kapcsolatom. Csak az orális szexig jutottunk. Ő nem tudta megszokni, hogy az akkor 8 hónapos lányom még szopik (nem tőle van), én meg nem tudtam feldolgozni, hogy a gyermekem apja egyik napról a másikra elhagyott. Tehát megbeszéltük, hogy nem működik, egyikünk sincs kész erre a kapcsolatra.
Az eset után kb 6-7 hónappal voltam vért adni. Minden rendben volt, nem kaptam semmi értesítést, hogy baj lenne.
A kislányomon furcsa dolgok jöttek ki mostanában : alkalmanként, kb havonta 1 2 napig megy a hasa, gyakran van kipirosodva a popsija, meg voltak duzzadva a nyaki nyirokcsomói, most szájpenésze lett és elég gyakran vannak apró kiütései a testén.
Minden alkalommal elviszem orvoshoz, de semmi komolyat nem talál. Minden esetben vagy valami vírus, vagy a meleg miatt...
Az egyik barátnőm elultette a bogarat a fülemben. Szerinte, attól hogy nálam a veradason nem mutattak ki a HIV virust, attól még a lányom lehet fertőzött a tavaly nyári kalandom miatt, mivel akkor még szopott.
Lehet tényleg hiv fertőzött, úgy hogy az én véremben nem tudták kimutatni a veradason?
Ja, igen kb az eset után 4 hónappal voltam AIDS szűrésen is a munkám miatt. Annak az eredménye is negatív lett.
Szerintem nincs HIV fertőzésed és a lànyodnak sincs.
A baràtnőkre amúgy se èrdemes ilyenben hallgatni, inkabb orvossal konzultálj ilyen miatt.
De a tesztek kimutatnák volna?
Elég sok idő után voltam vért adni és az ÁNTSZ által végzett teszt is hónapokkal később volt.
Úgy megijedtem. Beszéltem a férfival. Állítja, hogy tőle biztos nem kaphattam el. Tesztre nem akar elmenni, fölöslegesnek tartja.
Az ÁNTSZ nél azt mondta a hölgy hogy 4 hét után már biztos az eredmény.
De most totál bepánikoltam...
Istenem, a barátnőd egy idióta... nehogy elhidd neki ezt a a baromságot. Jóval az ablakperiódus után volt mindkét vérteszt, és egyikben sem találtak antitestet, szóval gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy HIV pozitív legyél. Különben is, orális szexszel nagyon lecsökken az esélye a fertőződésnek, tovább pedig azt mondtad, hogy nem mentetek. Ja meg... Magyarországon körülbelül 4000 diagnosztizált HIV pozitív van, 8000-re beszülik a teljes számot, ez iszonyatosan kevés a népességhez mérten, szóval ha magyar a férfi, akkor statisztikailag is kicsi az esély, hogy ő az.
Az persze nem kizárt, hogy bármilyen más nemi úton terjedő betegséget elkaptál, de a herpeszen kívül minden másból ki lehet gyógyulni.
A gyerekednek most alakul ki az immunrendszere, hát persze, hogy gyakran elkap valamit. És különben is az AIDS betegség a fertőződés után 7-10 évvel alakul ki, ilyenkor nincsenek is tünetek.... pont ezért veszélyes.
Komolyan a barátnőd ne tudom, hogy nyilatkozhat erről, hogyha ennyire tudatlan.
Magyar férfi. Azt mondja, hogy előttem 14 évig egy monogám kapcsolatban élt. A szakítás után csak én voltam.
Csak orális volt. Igaz a számba élvezett, de nem nyeltem le, és egyből meleg vízzel kimostam a számat.
Akkor így nincs esélye annak, hogy beteg legyen miattam a kislányom?
De butaságot beszélsz.
Miért pont hiv vírust mondott a barátnőd?
Így beparáztazni feleslegesen téged!
Több mint valószínű, hogy nem vagy HIV pozitív, ebből kifolyólag a kislányod sem az. A barátnőd kb. annyit ért a gyermekgyógyászathoz mint kuruzsló néni az endrokinológiához (semmit). Ennyi erővel leprát, lépfenét, Ebolát is vizionálhatott volna.
A kislányod lehet kicsit "betegesebb" baba, de ahogy fejlődik az immunrendszere nagy valószínűséggel idővel "kinövi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!