Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs szex akkor azért legalább orál legyen, nem? Miért fura ez a barátnőmnek?
Ő azt mondja, hogy neki heti 3 elég. Eleinte persze minden nap szexeltünk, de most már nem akarja annyit, nekem viszont minden napos szex a tuti, de ha szex nincs akkor legalább legyen nyalakodás szopás:)
Lehet cska elhúzta előttem a mézesmadzagot és addig akarta csak a szexet amíg biztosnak nem érezte a kapcsolatot?
Mióta nem szexelünk eleget, más nők is érdekelnek. Nem igazán érdekli, hogy nekem kevés a heti pár alkalom..
10, gondoltam kipróbálom milyen ez a kapcsolatosdi, mert eddig csak csajozgattam és nem volt kimondott kapcsolatom, csak szexkapcsolatok.
És örültem is, hogy normális lány, meg szexelni is szeret, de látod két hónap és már heti 2-3ra estünk vissza a napi 1 helyett, ez tarthatatlan!
A válaszoló aki meg azt írta, hogy ez a nő önbizalmát veti vissza, akkor mit mondjak én férfiként? Nekem nem eshet rosszul a visszautasítás? És még én vagyok az önző aki csak magára gondol? Hogy van ez.. tényleg nem értem. Tudom nem ugyanaz a válaszoló írta ezeket a dolgokat, de ez az egész már férfigyűlölet!
Egyszerűen ilyen téren nem illettek össze, aki szereti a szexet az nem fogja megunni.
1 éve vagyunk együtt a barátommal és napi 2 szex van, néha megesik hogy egy kimarad, de a napi 1 az biztos. Ki sem bírnám hogy ott van a párom mellettem és nem történik semmi. Főleg hogy mindig izgatjuk egymást. (Odanyomja a fenekemhez a farkát, simogat, csókolgatja a nyakam stb.) és én is simogatom, odanyomom a fenekem.
Megpróbálhatod te is ilyen módon felizgatni, van hogy én is úgy érzem hogy most egyáltalán nincs kedvem a szexhez, de a párom próbálja meghozni, és felizgulok. :)
Ha nem megy akkor ennek úgyis vége lesz.
14, ezaz! Ilyenekkel próbálkozom én is.. de olyan mint valami dáma:D
Este találkozunk, ha nem lesz szex akkor szakítok is vele.
Kedves kérdező. Tudom h szar példa de ezzel tudtam nagyjából vázolni. De ez nem minden nőre igaz
A másik, hogy minket nőket befolyásol a ciklusunk. Vannak napok amikor jobban kívánjuk van mikor hatunk középére nem kívánjuk és van hogy megvagyunk örülve a fszért..
Nem tudom hogy szoktatok e mást is csinálni vagy csak taliztok és tolod az arcába a péniszed? Lehet valamit rosszul csinálsz. Mert nem tudod elérni hogy Ő maga kívánja meg a farkad. Szerintem az se normális hogy minden napnak úgy kell végződnie, hogy szex van. Hol marad a sima meghittség a spontenineitás? Kb azt is sugallhatod hogy ez elvárás még kötelesség.... Igen van létezik szerelem , létezi jó intim nemi élet párok között. DE ez NEM azt jelent bszki hogy Mindennap ki rázzák a rongyot. Hiába szeret téged egy idő után unalmas leszel ha nem tudsz újat mutatni ... ne forgató könyv legyen az élet.
Előtte azért szexelt veled mindennap mert lehet jó pasi vagy meg akart fogni magának még akart felelni neked. Csak sok csajszi elfelejti,hogy még is kell tudni Tartani azt a pasit akit ki halásztak.
És ha egy nő Csak a lyukaival meg a kezével tud még tartani egy pasit az szomorú.
És az is gáz ha egy pasit csak pinaval lehet marasztalni mert oly szintem ösztönlény hogy intelligens társas viselkedésre idő eltöltésre alkalmatlan az agyi kapacitása.
Kérdező mi nők szeretjük a szexet
De nem a tili tolit
A Jó szexet a Minőségi szexet szeretjük. És ha egy pasi rendesen oda rakja magát nem kell mindennap bizonyítania....
Neked egyszerűen nem való párkapcsolat. Nem vagy hozzá elég érett. Mert nem a szexen van a hangsúly A Szex az csak egy jó alap. Semmi több. Ha csak ez tudja meghatározni a minden napjaid akkor kerüld a monogám párkapcsolatot.
Az írásodból már le jött hogy Te nem szereted ezt a kis csajt.... egy szerelmes férfi nem így beszél nem követelőzik főleg nem 2 hónap után. Fel kell nőni ehez is. De majd talán egy 2-3 év múlva megkomolyodsz. Mindenjót
19. Tudod a nyitott méhszáj nem biztonságos. Meg sok nőnek qrva nagy fájdalmai vannak. Vagy egyáltalán nem birja élvezni. Vagy pl érzékeny olyankor.
Persze van, aki meg pont jobban kívánja.
Dugj inkább szabadon, ne kapcsolatban !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!