Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam a prostinak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a prostinak a telefonba, hogy fordyce pöttyök vannak a péniszemen és hogy vállal e így?

Figyelt kérdés
Valószínű, hogy azt sem tudja miaz.. Viszont nem akarom, hogy személyesen mondja azt, hogy bocsi, de ezt nem vállalom.

2019. aug. 15. 09:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2 prostinak elmondtam a telefonba és mindketten elutasitottak.. Ennyit erről, hogy nem zavarja a nőket.
2019. aug. 20. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert idegen szó, és nem tudják mi az, te észlény. Ha látnák, nem zavarná őket, mert ezer farkat láttak már és tudják, hogy normális. Nem egy agysebészet.
2019. aug. 20. 11:23
 13/15 A kérdező kommentje:

Ez egyiknek mondtam, hogy faggyúmirigy és azt mondta, hogy "volt már aki ezt mondta, aztán mégse az volt, úgyhogy nem, jó? "

Szóval nem vállalta..

2019. aug. 20. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna mondani, élőben meg nem zavarta volna mert nor-má-lis. Nem tudom hogy ragozzam még, hogy megértsd
2019. aug. 20. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

#10, Nagydarab puhos g..ci, de lehet egy mozdulattal eltöri a nyakadat, mint nagymama a lúdnak szokta kiskosárral..

Kb akik vigyáznak a lányokra, (nem feltétlenül strici, hanem fizetett ember) azok a szórakozóhelyeken látható kidobókra hasonlíthatnak.

Azért nem tudom te mennyit szoktál kidobókkal emberkedni, de nem ajánlott. Nyilván a 150 kilós színizom cigány túlzás, ugyanakkor előfordulnak a lokál kismaffia alatt hajtott istállók. Ott bizony előfordulnak olyan börtönviselt arcok is, akik legutóbb Bp-n egy teljes utcát összevertek erődemonstrálásból, ketten.

2019. aug. 20. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!