Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a prostinak a telefonba, hogy fordyce pöttyök vannak a péniszemen és hogy vállal e így?
Figyelt kérdés
Valószínű, hogy azt sem tudja miaz.. Viszont nem akarom, hogy személyesen mondja azt, hogy bocsi, de ezt nem vállalom.2019. aug. 15. 09:37
11/15 A kérdező kommentje:
2 prostinak elmondtam a telefonba és mindketten elutasitottak.. Ennyit erről, hogy nem zavarja a nőket.
2019. aug. 20. 11:08
12/15 anonim válasza:
Mert idegen szó, és nem tudják mi az, te észlény. Ha látnák, nem zavarná őket, mert ezer farkat láttak már és tudják, hogy normális. Nem egy agysebészet.
13/15 A kérdező kommentje:
Ez egyiknek mondtam, hogy faggyúmirigy és azt mondta, hogy "volt már aki ezt mondta, aztán mégse az volt, úgyhogy nem, jó? "
Szóval nem vállalta..
2019. aug. 20. 11:31
14/15 anonim válasza:
Nem kellett volna mondani, élőben meg nem zavarta volna mert nor-má-lis. Nem tudom hogy ragozzam még, hogy megértsd
15/15 anonim válasza:
#10, Nagydarab puhos g..ci, de lehet egy mozdulattal eltöri a nyakadat, mint nagymama a lúdnak szokta kiskosárral..
Kb akik vigyáznak a lányokra, (nem feltétlenül strici, hanem fizetett ember) azok a szórakozóhelyeken látható kidobókra hasonlíthatnak.
Azért nem tudom te mennyit szoktál kidobókkal emberkedni, de nem ajánlott. Nyilván a 150 kilós színizom cigány túlzás, ugyanakkor előfordulnak a lokál kismaffia alatt hajtott istállók. Ott bizony előfordulnak olyan börtönviselt arcok is, akik legutóbb Bp-n egy teljes utcát összevertek erődemonstrálásból, ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!