Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beülök egy étterembe öltönybe homárt enni, akkor szexuálisan végre felfigyelnek rám a nők?
Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 06:45
11/17 anonim válasza:
Zoknipapucsot viselj.Arra felfigyelnek,bar valoszinuleg akkor kirohognek,de egy probat meger.
12/17 anonim válasza:
Nem lehetsz ennyire nyomorult XD
13/17 anonim válasza:
Értem én is a koncepciót és sajnos igen is sok nőnek (de nem csak nekik) a külsőségek a látszat fontos. Az a kérdés hogy mit szeretnél. Ülj be egy jó helyre egyél drága kaját de akkor olyan csajok fognak jönni akik felületesek. Ilyen emberekkel szeretnél lefeküdni? Én azt a nőt akivel elvesztettem a szüzességem egy kocsma pultjánál ismertem meg, én ittam egy sört ő meg rám öntötte a kávéját. És akkor ment egymás húzása és látod ez lett belőle. Anyagi helyzetem miatt simán beülhetek akár a Mátyás pincébe is de akkor meg minden felszolgáló vagy angolul vagy németül akar velem beszélni. Ki a fenének hiányzik ez? Tudod ki a gazdag? Nem csak akinek pénze van hanem aki bánni is tud vele és lehet hogy időszakosan elveszíti a pénze egy részét de a képessége meg van rá hogy vissza tudja szerezni illetve újra megkeresni.
14/17 anonim válasza:
# 13 wow! Imadtam amit le irtal!!!
15/17 anonim válasza:
Csak akkor ha meg van mellé a vagyonőri igazolvány is
16/17 anonim válasza:
Mivel homárt általában a magasabb árfekvésű éttermekben lehet kapni és nem a sarki mekiben, így az öltözékkel együtt biztos hogy "felfigyelnek" rád a "golddigger" nők. Viszont nem szexuálisan fognak érdeklődni - csak a pénzed után.
Aki nem golddigger azt általában hidegen hagyja a pénzed, vagyonod, többet számít neki a megjelenésed stílusossága, a kisugárzásod és a "mondanivalód".
17/17 anonim válasza:
Attól, hogy homárt eszel még lúzer maradsz, és azt a csajok hamar kiszúrják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!