Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nálam idősebb pasi komolya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nálam idősebb pasi komolyan tudna venni?

Figyelt kérdés

18 vagyok de a nálam kicsit idősebb férfiak jönnek be, akik mellett nagyobb biztonságot érzek és úgy gondolom érettebbek, szóval jobban meg tudok bízni bennük stb (nem azt mondom hogy ezek tények, azt mondom hogy nekem ezért jönnek be ők). De kicsit tartok attól hogy egy 25+ pasi (túl nagy különbség nem kéne, szóval max. 30) nem venne olyan komolyan a korom miatt és ha nem csak egy izgi dugás lennék hanem egy kapcsolat akkor is azon kapnám magam hogy gyerekként vagyok kezelve és nem egyenlő felek vagyunk hanem irányítani akar akaratlanul is, mert ő a "tapasztalt" és hasonlók. Egyébként nagyon érett vagyok, ezért sem jön szóba néha még barátkozásnál sem a saját korosztályom.

Ti tudnátok, persze feltételezett helyzetben, felnőttként kezelni egy ilyen fiatal lányt(ha a esze, mentalitása megvan) vagy a kora mindig befolyásolna?

Aki nem segítő szándékkal ír privátot letiltom, nem kérek ajánlatokat.

Köszi mindenkinek,

18/L

2019. aug. 14. 23:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

“Isten„ őrizz hogy privátot írjak:D maholnap 30 vagyok, nem gondolod hogy korodbelivel bármilyen komoly érzelmi vagy egyéb kapcsolatot kezdenék.

Instabil vagy! Gyere vissza 10 év múlva, akkor majd beszélünk, esetleg!

2019. aug. 15. 00:43
 12/21 anonim ***** válasza:
20%

Ha annyira érett lennél, eleve nem akarnál nálad idősebbet!

Neked egy veled azonos korú vagy 1-2 évvel idősebb való!

2019. aug. 15. 00:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem adsz rá okot, hogy ne legyél komolyan vehető addig nyilván igen.

Nézd, 25-30 éves lányok/nők között is akad bőven instabil, de a ti korosztályotokban ez még inkább gyakori. Persze lehetsz te az üdítő kivétel, azt mondom, hogy ismerkedj, de amint megérzed az apáskodás jeleit jelezd, hogy ez nincs ínyedre, ha a másik ezt nem érti akkor viszont lépj tovább.

Ahhoz, hogy ne csak egy dugás legyél.. nos, igazából ne feküdj be senki alá addig amíg meg nem bizonyosodsz róla, hogy komolyan tud venni.

Egyébként a biztonságot adó férfi alatt anyagi biztonságot is értesz?

28F

2019. aug. 15. 01:21
 14/21 A kérdező kommentje:
#13 egyáltalán nem értem bele ebbe az anyagi biztonságot, senkitől sem várom el hogy bármit is fizessen nekem (még egy randin se, nem is szeretem de ha valaki ragaszkodik hozzá mert nála ebben nyilvánul meg az udvariasság akkor megköszönöm).
2019. aug. 15. 02:18
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Lehet. ;)

F.

2019. aug. 15. 04:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem biztos hogy a kor számít, mi férfiak örök gyerekek vagyunk. A nők meg már igen korán komolyan vagy komolyabban gondolkodnak.
2019. aug. 15. 05:49
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kor befolyásol, bár nyilván nem mindegy 12, v 18 évesről beszélünk.

Komolyan vehet, de itt is bejátszik a beállitottsága. A lelki, testi érés nem mindenkinél ugyan akkor indul be és közre játszik a környezet is ebben.

A fogadott lányom (19), barátom talpra esett, agilis, hamar meg kellett tanulja. A párja 30, 8 hónapja együtt vannak. Előtte volt 1,5 éves kapcsolata egy 30+-al. És nem, nem a pénz miatt. Azt megkereste diák melóval. A mostani kapcsolatában is partnerek, társak.

2019. aug. 15. 05:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban érett vagy, tudod, mit akarsz, akkor simán egyenrangúként kezelnélek, gond nélkül.

30/F

2019. aug. 15. 06:24
 19/21 anonim ***** válasza:
14%

A mai 18 éves csajok egyáltalán nem komolyak még, csak viháncolnak, röhögcsélnek, mutogatják egymásnak a telefonjukat.

Egy komolyak férfinak az is kell már hogy a csaj megtudjon főzni egy normális vacsorát, de a lányok csak hambi meg pizzát szeretnek.

2019. aug. 15. 07:03
 20/21 anonim ***** válasza:
90%
Jelenleg is ismerek egy 18 éves lányt, aki komolyan gondolkodik, így ha közös lenne a szimpátia, nem lenne munkatárs, el tudnék képzelni kapcsolatot. Alap esetben viszont 23-28 korosztályban keresgélek.
2019. aug. 15. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!