Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogyan "készültetek elő"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakiavilágból16 kérdése:

Ti hogyan "készültetek elő" az első szexre?

Figyelt kérdés
2019. aug. 14. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Csak úgy, random jött.
2019. aug. 14. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor anyukam megtudta hogy van baratom vett nekunk gumit es sikositot:D Előtte mar volt petting, aztan mikor ugy éreztük lefekudtunk.
2019. aug. 14. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Levettem a nadrágom.
2019. aug. 14. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb úgy ahogy az utána következőkre.

Tusolok, szőrtelenítek(nem csak szex előtt) stb

2019. aug. 14. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előző írta, szőrtelenítés, zuhanyzás, az utóbbit mi közösen ejtettuk meg, ezzel is ráhangolódva egymásra. Sokat beszéltünk róla előtte, a védekezést is megoldottuk. Pettingeltünk előtte.

Mással nem készült egyikünk sem. Nyilván, ha nem áll rendelkezésre olyan hely, ahol csak kettesben lehettek, akkor érdemes úgy intézni, hogy a család ne legyen otthon. Bár a legjobb, ha csak véletlen megtortenik és nem előre tervezitek meg az egészet.

2019. aug. 14. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokat randiztunk előtte, és randi alatt is csak petting volt, aztán mikor bemutatott a szüleinek, nemsokára rá ott is aludtam. Igazából nagyon izgultam, hogy milyen leszek és milyen lesz. Persze előtte adtam a higéniára (leborotváltam, mert nekem úgy tetszik) illetve már előre beszereztem az óvszert és estére bekészítettem tuti helyre, hogy kéznél legyen. Aztán amikor már aludt mindenki, 👉🏼👌🏼. Felejthetetlen éjszaka volt, de szerintem mindenkinek. Nem kell ráparázni, ez amúgy sem a bizonyításról és a teljesítményről szól hanem, hogy jól érezzétek magatokat és örömet okozzatok egymásnak.
2019. aug. 14. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi sokat pettingeltünk. Szóval fel tudtunk készülni lelkiekben. Aztán egyszercsak benne voltam a lányban. Már nem tudom hogyan meg milyen volt. De jó. Béna, de jó.
2019. aug. 14. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Jött magatól.
2019. aug. 14. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!