Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek a szőrös vagy a szőrtelen férfi fenék tetszik?
Figyelt kérdés
2019. aug. 13. 23:11
1/9 anonim válasza:
Nem igazán érdekel a férfi fenék. Nem is nagyon szeretnék vele semmit kezdeni. Ahogy a páromnak jólesik. Legyen olyan.
3/9 anonim válasza:
Lehet szoros de vannak ferfiak akik nagyon szorosek mindenhol, na az szamomra nagyon nem szexi:/ de ezzel nem tudnak mit kezdeni mert pl ha legyantazna egy testreszt furan nezne ki hogy mellette meg szoros:D
Szoval nekem csupasz vag gyengebb/ritkabb szor okes
5/9 anonim válasza:
Nem igazán ez a legfontosabb a nőknek. Sőt mily' meglepő nem is a farokméret (ha már az átlagot eléri, akkor fontosabb hogy tudja használni), inkább a Férfi egyben, mennyire figyelmes, kedves velük, milyen a kisugárzása, mennyire férfias stb.
7/9 anonim válasza:
Egyetértek, a formája a lényeg. A szexuális életünkben nem játszik szerepet a párom feneke, de ettől függetlenül én imádom, mert kérek, feszes popója van. Eléggé szőrös is, de engem az kicsit sem érdekel. Egy férfi szőrös. Nem túl meglepő.
9/9 anonim válasza:
a párom szőrteleníti a fenekét, de számomra így is tetszik és szőrösen is
az nekem fontosabb hogy kerek feszes feneke van amit szeretek markolászni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!