Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-40 közötti tanárok szerintetek nem vágynak arra, hogy megdugjanak 17-18 éves szép diáklányokat?
Figyelt kérdés
2019. aug. 13. 20:13
13/17 anonim válasza:
Középiskolában, 12.-ben volt egy tanárom, harmincas évei közepén járt. Feltünően nézegette a lányokat, de engem valamiért nagyon kedvelt. Folyton bámulta a cicimet, és sokszor flörtölt velem. A többiek is még jegyezték, hogy ez már kicsit túlzás. Az osztályfőnök meg legyintett, hogy örüljek neki és használjam ki, hogy jó jegyeket szerezzek... Ez a mai oktatási rendszer.
14/17 anonim válasza:
férfiből vagyunk, feltűnik egy lány nőies szépsége
tanár vagyok, soha nem tennék ilyet
mat-fiz szakos :)
15/17 anonim válasza:
Biztos vágynak a szép lányokra.
Jó lett volna, ha engem is megnéz magának 1-2 tanár és fantáziálgat rólam, de nem voltam egy nagy szépség.... :(
16/17 anonim válasza:
Vágynak rá, de erősebb a felelősségérzetük és egyik sem szeretne munkanélküli lenni.
Bankett után? Az már más kérdés - okos tanár kivár addig és akkor sem veri nagydobra, aki meg hülye azt hamar kirúgják.
17/17 anonim válasza:
Mint 30+ éves, aki fiatalokkal foglalkozik. DE! A legtöbbször nem érdekelnek a fiatal lányok, én is a tapasztalt, velem egyidősökre bukok a leginkább, a fiatalok a legtöbbször hidegen hagynak, még ha szuperül is néznek ki, de néha van köztük olyan gyönyörű teremtés, még akkor is ha nem a legnagyobb csinibaba, akit meglátva egyszerűen leesik az állad és megáll minden gondolkozás készséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!