Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti nagyon sok pénzért szexelné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nagyon sok pénzért szexelnétek a sajàt nemetekböl valakivel?

Figyelt kérdés
Én több millióért vsgy nagyon sok pénzért màr lehet bekapnék egy farkat vagy akàr meg is raknàm az illetöt. Vagy forditva. De csak ha nem öreg.

2019. aug. 12. 12:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kello osszegert bevallalnam ha normalis kulseju a masik ... 21/f
2019. aug. 12. 14:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem kéne ahhoz olyan sok pénz. :D
2019. aug. 12. 15:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen sok pénzért.
2019. aug. 12. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
en 10 adnék ha kiverhetem vkinek 20 ast ha szop-hatom 30 ha meg is dug .D
2019. aug. 12. 16:06
 15/19 Apivorous ***** válasza:

Teljesen heteróként nagyon nehezen tudnám elképzelni, talán ha én lehetnék az aktív és nem ilyen szőrös testű állat hanem valami kis buzzancs jellegű.

Annyira nem vagyok rászorulva, de pár misiért bevállalnám azt a fél órát.

2019. aug. 12. 16:49
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Azt mondják, mindenkinek van az a pénz, amiért hajlandó megalkudni az elveivel. Mindazonáltal nekem nem tudnának annyit fizetni. Részint, mert 60 éves vagyok, s megvan mindenem, ami hátralevő élethez szükséges, részint pedig azért, mert engem még a kötöttfogású birkózók látványa is idegenkedéssel tölt el. Lehet homofóbiával vádolni, ha ez már az, elismerem, az vagyok. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy meztelen férfi testéhez érjek.
2019. aug. 12. 17:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Pénzért?! Soha! De ha szimpatikus, akkor csakis ingyen. Sőt! 😋
2019. aug. 13. 16:54
 18/19 Synesztro ***** válasza:
31/F Nagyon elméleti síkon került már elő témaként, hát nem tudom. Főleg a Sakál című régi Bruce Willis filmben, amikor a profi bérgyilkos a cél érdekében melegnek adja ki magát, és csókolózik is, elgondolkodtató, hogy mondjuk színészként meg e tenném. (A Túl a Barátságont már ne is említsük:D) Egy színész csókot sem biztos, hogy be tudnék vállalni Full heteróként. Szóval azt hiszem, valami csillagászati összegért talán csak max. nagyon egy bomba nőre gondolva hagyni tudnám, hogy mondjuk valaki bekapjon, vagy mondjuk ha én d..gnám meg, de sztem az sem menne. Olvastam már olyanról, hogy csináltak régen úgy meleg videót, hogy a srácnak azt mondták, hogy dugja be egy lyukba, megmutatták neki, hogy melyik csaj cummant, de közben egy meleg srác volt a fal túloldalán, és utána nyilatkozott is az illető, hogy ővele még így csaj nem bánt el, akkorát élvezett. Sztem a mai napig nem tudja, de tudatlanul persze simán vállalnék ilyet én is, csak soha ne derüljön ki, még számomra sem, hogy ez nem csaj volt. De mást semmiképp. PL. itt ez az új divat, hogy mostanság a csaj felcsatol, és ő rendezi le a pasiját hátulról. Nos felém egyszer közelítene a párom, és már ásnék is egy akkora szélességű gödröt az tuti. Tudom, hogy isteni lehet egy prosztata masszázs is, de soha ki nem próbálnám. A csajomat sem csesztetem soha anállal. Ha bevállalja egy csaj ok, ha nem, én elhiszem, hogy nem. :)
2019. aug. 13. 17:46
 19/19 anonim ***** válasza:
65%

Ellentétes nemuvel ha nagyon bejon akkor igen

17l

2019. aug. 15. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!