Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért kövér fétis, ha csak a kövér nők tetszenek? Ez nem csupán ízlés dolga?
Azért ne nevezzük már azt fétisnek hogy már be vagy csavarodva attól hogy még egy dagadtat sem tudsz megdugni...
A fétis eredetileg tárgyaktól való felizgulás! Csizma, latexcucc...
csak magamból indulok ki, de ha te már nem a személyt, hanem a túlsúlyt keresed, akkor én ezt már fétishnek mondanám.
Van egy lány, Zsuzsi, túlsúlyos és neked nagyon szexi. Ahogy Zsuzsi leadja a felesleget, csinos, sportos, feszes lesz, már neked nem is tetszik. Ez azt jelenti, hogy sose Zsuzsi tetszett, hanem csak Zsuzsi hája. Vagyis kövér fétish
Nem, ha Zsuzsit szereted, akkor pontosan olyannak szereted amilyen, az pedig hülyeség, hogy ha valaki megváltozik, akkor a szerelme elhagyja. Az én feleségem is meghízott terhesség alatt és még mindig ott a felesleg, de ő az én Zsuzsim és nekem ő kell, tök mindegy hogyan néz ki.
Itt az a gáz, hogy nem Zsuzsit keresel, hanem egy kilót, egy "tárgyat" imádsz, egy "tárgyra" gerjedsz, ami már fétish.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!