Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, megfektetnétek azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, megfektetnétek azt a lányt, aki szemmel láthatóan odavan értetek?

Figyelt kérdés
Igényes, vékony lányról lenne szó.
2019. aug. 11. 22:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Női logika:

Akit imádnak azzal nem szexelnének soha, akit szívből gyűlölnek azzal szétk.ratják magukat.

Nóóórmális???

2019. aug. 11. 23:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

De még mennyire!

Ha látom hogy odavan értem csak mégnagyobbat tudok élvezni.;)

2019. aug. 11. 23:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Férfi logika: az a pasi akiért a fél karomat adtam volna (és ő ezt nagyon jól tudta), akivel számtalanszor pettingeltünk, akivel évekig (!) húztuk egymást, akinek a farka azonnal felállt rám, akivel izzott köztünk a levegő SOHA NEM BÍRT MEGDUGNI! Valaki okos itt magyarázza ezt el nekem légyszi, hogy mi volt ebben a logika?!

Te pedig kérdező dugd meg azt a lányt, legalább ezt add meg neki mert én a mai napig kiborulok ha arra gondolok, hogy ez a balfék ha már nem is akart tőlem komolyabbat de még megdugni sem bírt.

2019. aug. 11. 23:47
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem azért szoktak a fiúk "megfektetni" egy lányt, mert a lánynak tetszenek, hanem azért mert a fiúnak IS tetszik a lány.

Ha csak az egyik félnek tetszik a másik az még csak 50%-os feltétele a szexnek.

2019. aug. 11. 23:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány... és a pasinak kéne szétdugnia, akihez vonzódok.
2019. aug. 11. 23:50
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
15: Ohh, akkor drukkolok, hogy ne úgy járj mint én. Remélem a te kiszemelted nem egy olyan gyáva pasas mint az enyém volt. 😂
2019. aug. 11. 23:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát!
2019. aug. 12. 00:10
 18/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem, Jehova vagyok, csak házasság után!
2019. aug. 12. 00:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. aug. 12. 01:41
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

nem. így látatlanban nem. Nálam volt egy lány, aki oda volt értem, eléggé egyértelmű volt és sok barátnője is össze akarta velem hozni a lányt, de egyszerűen én nem éreztem semmit iránta.

Sőt, azzal, hogy ilyen kiskutyásan loholt utánam még kevésbé tudtam vonzódni felé. Semmi kihívás, semmi csábítás, semmi nőiesség.

2019. aug. 12. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!