Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ember, miért imádja, ha egy órás az aktus?
10 perc után unalmas ? Nem lehet inkább az hogy a partner az unalmas ,nem maga a szex ? 🤔
Ha 2 ember szereti egymást és szeretkezik ,nemcsak buliban részegen vadidegennel dugás akkor normális esetben szerintem 10 perc alatt csak az előjáték van meg max .
Nálam ha olyan kedvem van kb egész nap tudnám csinálni kisebb nagyobb pihenőkkel .nem is értem ....
A 10-20 perces nőknek üzenem hogy olyanok vagytok mint a volt barátnőm hátra dőltök na dugj meg és utána nézzük a tv t
A sex nálunk kölcsönös orállal kezdődik kb 25-30 perc ameddig a barátnőm minimum 1 szer el nem élvez
Majd több pózban sex ameddig mindketten el nem élvezünk közben amihez kedvünk van vibrátor és egyéb dolgok amit szeretünk
Egy sex minimum 1 óra és heti 5-6 alkalom
Mi ez a sok 10 perces pancser? Az első után sose látnál többet. Ha előre tudom, hogy ilyen lúzerral van dolgom, lepattintanám. Nekem férfi kell, aki tudja mi a dolga, figyel a nő örömére is.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!