Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm vagináján belül van egy “csomó”, jobb szót nem is tudok rá, egy kis borsó méretű golyó szerű hús rész, mi ez?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet ez, mikor együtt voltunk, akkor vettem észre, kitapintottam, elég mélyen van, teljesen bekellett nyúljak, kérdeztem, hogy jó-e, ha azzal foglalkozok, és mondta, hogy igen. Utánajártam, de sajnos nem találtam semmit. Előre köszönöm válaszod!2019. aug. 10. 07:02
12/14 anonim válasza:
Sokaktól még a szexhez való jogát is el kellene venni...
13/14 anonim válasza:
Na szóval... Annyira bent a méhszáj van, de az nem csomó.
A méhnyakat érezheted, de az nem borsónnyi, hanem inkább, mint egy orrhegy, legalábbis zárt állapotban. Nyitottan elpuhul, akkor kb egy ujjhegy beleilleszthető.
Viszont a legtöbb nőnek fáj, ha piszkálják, csak nagyon kevesen élvezik.
A G pontot írták itt még, de az se csomó, az fizikálisan nem is érezhető, max a reakciókból lehet rá következtetni.
Tehát ha nem a méhszáj/méhnyak, hanem valóban borsónnyi csomó, akkor irány a nőgyógyász!
14/14 anonim válasza:
A méhszáj jóval nagyobb, mint egy borsó, de valóban mélyen van. Általában csak hosszú ujjal lehet elérni, amikor a nő legugol. Én megmutatnám a nőgyógyásznak, a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!