Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kereshetek strias boru csajt? Mivel nekem is van. Ilyen part keresnek. Van vmi csoport?
Figyelt kérdés
2019. aug. 9. 21:42
11/14 anonim válasza:
Az endokrinológian vannak bőven.
Amúgy ha te magad nem.csinálnál ebből ekkora problémát, a csajokat egyáltalán nem is érdekelné. Egyébként attól, hogy valaki szintén striás, nem biztos, hogy bejössz neki, az sem biztos, hogy elfogadó annyira, hogy kellj neki így is.
12/14 anonim válasza:
Vannak rá speckó krémek, olajok. Ha nagyon zavar kenegesd és pár héten belül látod a javulást. Én is használok rá egy elég drága olajat, ami nem csak a striákra, hanem mondjuk a hegekre is jó 🙂 és tényleg van a legtöbb nőnek, kinél halványabb, kinél látványosabb 🙂
N
13/14 anonim válasza:
Mitől és mennyire látványos striád van? Nekem a konditól lett egy kicsi, de igazából csak 1-2 lány kérdezett rá, miután már ágyban voltunk. Senki sem problémázott rajta.
14/14 anonim válasza:
#9 leirt mindent. Egyaltalan nem tokeleteset keresunk es nincs baj a striakkal se, a legtobb nonek van itt vagy ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!