Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van rá esély hogy szexeljünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély hogy szexeljünk?

Figyelt kérdés
Tanárom majdnem a gimi eleje óta vonzz. Nem is közelíti meg senki az ő szintjét azóta. Tipikus olyan tanár aki laza, mindenki bír, és jól néz ki. Osztálytársam aki nem tud semmit arról hogy tetszik nekem, mondta hogy látta hogy megnézett, és szerinte velem elnézőbb volt amikor még nem cserélték le, és tanított minket. :D Én is észrevettem többször is hogy végigmér. Ez jól esik, de "húz" is ilyenkor, mert tudom hogy nem lehet semmi. Nem vagyok rámenős típus, máshogy meg nem tudom hogy adhatnám tudtára gimi vége felé.
2019. aug. 9. 19:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Kérj tőle korrepetációt! :P
2019. aug. 9. 19:44
 2/18 A kérdező kommentje:
Ezt tuti nem. 😃
2019. aug. 9. 19:45
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
Nálatok már el is kezdődött a suli?
2019. aug. 9. 19:46
 4/18 anonim ***** válasza:
68%

Face,kerem szepen,a szorgalmas diakok nyaron is iskolaba jarnak.

Kerdezo,nyiss a tanarod fele,figyeld a reakciojat.

2019. aug. 9. 19:47
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Normális tanár nem szexel diákkal . Főleg nem kiskorúval.

Van egy kettő aki csinálja de a legtöbb nem.

Ha kijártad az iskolát leérettségiztél utánna lehet szó róla és meg a tanár is belemehet

2019. aug. 9. 19:50
 6/18 A kérdező kommentje:

Hogy nyissak felé?

És azért írtam hogy gimi vége felé, hogy akkor vegyek észre hogy nyitott lennék rá, aztán majd utána remélem kezdeményez.

2019. aug. 9. 19:53
 7/18 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem, hát nem...
2019. aug. 9. 19:57
 8/18 anonim ***** válasza:
11%

A tanárod már rég észrevette, tud róla (sőt nem csak rólad, hanem az összes többi osztálytársadról, más osztályokban tanulókról akik szintén vonzódnak hozzá), mi több fel is készítették a hasonló esetek kezelésére, nem előszőr találkozik ilyennel.

Esély van rá, de várd ki a bankettet, addig meg vagy ábrándozol, vagy észreveszed az osztálytársaid, iskolatársaid közeledését is. Bármi lehet, de a bankettig még sok idő van, addig se unatkozz :)

2019. aug. 9. 20:11
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Egy kis esély van rá, de lehet h csak megnézett, és nem akar, vagy ha akar is tudja h helytelen lenne ezért nem tesz semmit sem.

N

2019. aug. 9. 20:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először próbálj meg vele szemezni egy kicsit, amikor távolabb van tőled. Aztán figyeld a reakciót.

Szabad kérdeznem, hogy mennyi a korkülönbség kb?

2019. aug. 9. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!