Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szex tudnátok segíteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sassas123456 kérdése:

Anális szex tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Ha anális szexnél előfordult 1x hogy popsiból átmentünk punciba ( péniszmegmosás nélkül) , de nem jött ki nálam semmilyen nemi betegség, alulról rendben vagyok, de lehetséges hogy ez tünetmentesen jön, legalábbis én ezt olvastam itt és hogy ha nincs kezelve akár meddősèget is okozhat. Mit tudnátok nekem tanácsolni? Menjek el nőgyógyászhoz? Ha tünet mentes hogy jöjjek rá hogy fertőzésem van? Hogy tudnám kezelni?. Sajnos ilyenben nem vagyok jártas. Köszönöm a segítségeteket előre is.

L

2019. aug. 9. 09:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hívtam is, kértem időpontot 5 nap múlva tudok csak menni, az nem késő még?
2019. aug. 9. 09:56
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem késő.
2019. aug. 9. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok eszed van.. Ha nem dugnátok össze vissza akkor most nem kellene aggódnod emiatt.. A segged meg amúgy sem erre való
2019. aug. 9. 10:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Felhívtam az orvost hogy ma tudna e fogadni. Fogadott. Mondta semmi gond nincs ott lent, biztonság kedvéért vett törletet.
2019. aug. 9. 10:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Fertőzést elkaphatsz.
2019. aug. 9. 13:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia,

Hogy mondtad el az orvosnak? Jöhet privátban is akár.

Elmondtad, hogy anális szex miatt történt a baki és azért vizsgáljon meg?

22L

2019. aug. 10. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!