Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi az a dolog amibe nem mennétek bele szex terén vagy taszít?
Nem tudom miből gondolod hogy é. Többször adtam ki magamat másnak
Direkt megnéztem h milyen leveleket váltottunk korábban
Volt egy kérdés hogy Mitől lesz ribizli egy nő?
Árra adott válaszomra írtál
Azt kezdtük el ecsetelni hogy hol vannak többén
Te nagyon hajtogattad Debrecent gondolom odavalósi vagy ..
De semmi sértő levél váltás nem volt köztünk
Így tényleg nem értem miért kell valótlant állítani és átírni a levelezést mintha Én írtam volna ...
A másik hogy bárki aki ketelkedik bennem
Él tudó. Küldeni a sreenshot-ot szóval nincs mit takargatnom .
Mert tudom hogy itt nem én vagyok a szar ember.
És tudom hogy sokan azért pontoznak le mert túl nyílt személyiség vagyok ami szívemen az a számon és sokszor lehet bunkó a válaszom
De nem trollkodom ...ha neked valami frusztrációd van akkor kérlek keress fel egy szakembert és ne másokon töltsd le.
És ne úgy mert ez nagyon gáz
Egyelek meg.
Értem már, miért van annyi problémád.
Rossz a szövegértésed!
Nem mondtam, hogy a nevétől lesz hiteles. A %-ok jelzik a hitelességét. Csak akkor számít a százalék, ha nagyon alacsony: az többnyire jelzi, hogy az illető egy tomboló hülye.
DE:
Azzal, hogy így támadod, névvel, jogosan van gondja, mert már ismerik ezt a nevet, máshol is olvasták.
#35 Most majd megmagyarazza h azerr alacsony a szazaleka,mert o az igazat mondja ki XXDD
popcornt elo:)
Nekem?:D nekem nincs problémám.
Ti akartok annyira megfelelni egy normának:D és szaladtok önmagatok után. Nem én:D
Tombolni nekem nem kell, én edzésen nyugodtan kitombolom magam:D
36
Mindig ezt mondják.
De mivel sok válasz vélemény, a válaszoló stílusára, személyiségére, elborult gondolkodására utal az alacsony értékelés.
Meglepődnék.
a pedofilokat tiltják, én is kipenderítettem párat.
Talán csak téged akart kiugrasztani a bokorból.
Vagy ez is úgy volt igaz, mint Málna "levelei"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!