Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összejönnél egy olyan fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan fiatal nővel, akinek ilyen kislánya van?

Figyelt kérdés

Hasonló mint Stormi Webster. Nyilván más kritériumnak is meg kell felelni, de ez kizáró ok?

Csak elméleti kérdés! Nem kérek privátokat!

2019. aug. 8. 22:24
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Nekem MÉG nincs félvér gyerekem. Csak kíváncsi voltam a véleményekre. :D

De egyébként ne felejtsük már el hogy fehérek között is létezik válás/szakítás vagy hogy az egyik fél lelép. Ne álszenteskedjünk már...

És a férfiakat is vonzza az egzotikum. Japán, latin csajok? Fúj fúj, ugye? :'D

2019. aug. 8. 23:43
 22/41 anonim ***** válasza:
42%

De mondjuk a fehér utána nem keres más rasszút hogy, figyéjjé má a fehér apja lelépett, tartsd már el a gyereket is meg engem is. Miért ne alapon?

Az ázsiai nem egzotikum.

A latin inkább.

Tehát MÉG nincs, de ezek szerint lesz? Szerintem meg van, nagyon is rólad szól a kérdés, csak szégyelled magad felvállalni.

2019. aug. 8. 23:46
 23/41 anonim ***** válasza:
61%
#20 ez a hasonlat nem tudom hogyan kapcsolódik ide!
2019. aug. 8. 23:48
 24/41 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell olyan nő akinek gyereke van. A gyerekek idegesítők és nem lehet miattuk nyugodtan szexelni vagy programot csinálni kettesben.
2019. aug. 9. 00:13
 25/41 Noren1989 ***** válasza:
63%
Lennél annyira elfogadó, mint József a Bibliában?
2019. aug. 9. 00:16
 26/41 anonim ***** válasza:
81%
24: fiatal anyuka vagyok kisgyerekkel. Az én gyerekem mellett olyan vígan szexelünk, hogy csak na. Úgy alszik mint akit leütöttek a saját kis szobájában. Bárkivel elvan úgyhogy akármikor a nagyira hagyhatom, dúskálunk a közös programokban az apjával. 😉
2019. aug. 9. 00:33
 27/41 anonim ***** válasza:
83%

#17 Nem tudom ki vagy, de kedvellek :D

És ott a pont. Kelet-Európában élsz, kedves kérdező. Itt minden 2. ember rasszista. Senkire ne mutogass, mert olyan ez, mint araboknál a homofóbia. Beépült a kultúrába. Hunyadiak, Vlad Tepes szomszéd úr, a cigányság által keltett háborgások, harc a nácik oldalán és még sorolhatnám reggelig.

Pótaput találni nem nehéz. Toleráns pótaput.. na az az igazi kihívás!

2019. aug. 9. 00:52
 28/41 anonim ***** válasza:
77%
Ehhez nagyon bátor férfi kell, akit nem zavar ha az emberek ítélkeznek. Ha egy családként látnak titeket és azt gondolják hogy a madarat megcsalta a nője valami nagyfarkú feketével, gyerek lett a légyottból, ő meg még el is fogadta.
2019. aug. 9. 01:05
 29/41 anonim ***** válasza:
78%

Soha!

Még akkor sem ha fehér lenne!

Nem más kölkit akarnám nevelni.

Amugy ez a gyerek elég nyomi,szép genetika,szerencsétlen...

2019. aug. 9. 06:20
 30/41 anonim ***** válasza:
84%
A kérdésre válaszolok. Nem. Engem nem zavarna más gyermeke, DE azért egy fekete félvér gyereket nem vállalnék fel. Lehet itt köpni a rasszista dumát, de eléggé megalázó lenne a férfire nézve, hogy egy félvér kölyökkel sétál az utcán. Szerintem sokan nem vállalnák ezt fel. Gondolkodni kell, mielőtt négerrel megy az unga-bunga.. Emlékszem 2005-ben, amikor a nyári gyakorlatomat töltöttem Siófokon nem 1-2 dekoratív csinos nőt láttam félvér gyerekkel EGYEDÜL sétálgatni...
2019. aug. 9. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!