Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti masztiztok ismerős férfiak képeire?
#2 A férfiak nagyrészének is.. erre való a fantázia :D
25F
A hármas válaszoló vagyok,
Félre értés ne essék, nem kötekedni akarok, csak szerintem eléggé kisarkítjátok a dolgot azzal amit mondtok. Tehát, hogy kijelentetitek, hogy nem elég a vizuális inger és mindenképp fizikai érintésre van ahhoz szükség, hogy felizguljatok.
Szerintem mind önkielégítettetek már erotikus töltetű képek/videók/gif ek “segítségével”. Igen, lehet azt mondani, hogy nem ezek miatt izgultatok fel, hanem ez már csak hab volt a tortán. (voltaképp a kérdésben sem az szerepelt, hogy egy bizonyos kép miatt izgultok e fel vagy sem, de ennyire nem akarok szőrözni.)
Tisztában vagyok vele, hogy a nők és a férfiak máshogy működnek ilyen tekintetben, de szerintem a férfiak körében is elég ritka az, hogy meglátnak egy képet és bumm, maguknak esnek.
A vizuális inger, csak a fantáziád kiegészítése ha rád jön a szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!