Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legorultebb dolog szex teren amit eddig kiprobaltattok?
Talán az amikor egy volt pasimnál voltam, és szóba került a BDSM. Bevallottam neki hogy engem nagyon felizgatna ha egy pasi erőszakoskodna velem, és úgy megdöntene mint egy igazi alfa hím, vagy esetleg még meg is gyalázna egy kicsit. :D
Jó akkor próbáljuk ki! Leültetett egy székre úgy hogy előtte bedugott egy vibrátort a fenekembe, összekötözte hátul a kezeimet, aztán alul a bokáimat is jó szorosan. Ezután csipeszt rakott az orromra és elkezdte a torkomat erőszakolni, és végül le is nyomta belém a cuccost. ^^
Be volt kötve a szemem is szóval sokat nem láttam, de észrevettem hogy egy kis időre eltűnt, és amikor visszajött akkor hallottam hogy egy másik srác van vele. A szomszéd srác volt az, őt is bevonta a buliba. Leemeltek a székről és a kanapéra dobtak mint egy bőröndöt. A szomszéd srác elkezdett vadul d*gni alul, a barátom pedig az arcomat csapkodta a farkával. Ebből aztán egy 4 órás kaland lett, a végére teljesen ki voltam készülve de megérte. xD Nem tehetek róla egy perverz vagyok.
12
Nem csak perverz, de még kamu is.
Régen volt egy rövid párkapcsolatom.
Velencei tóban ő keresztbe előttem a nyakam átkarolva, a barátnője az oldalamon szintén a nyakam átkarolva.
Egyszerre újjaztam őket. 🤫
🤟🤟🤟😜
Volt egy domom, aki nagyon szerette az extrém helyszíneket. Szóval dugtam már repülőn, kilátóban, tengerben, barlangban, erdőben, kiállítás megnyitón a Wc-ben, 18.emeleten az üvegfalnak szorítva.
Talán az egyik legextrémebb dolog a viasz csepegtetése volt a testemre. Vagy esetleg az volt nagyon izgató, mikor leszoptam az irodájában az asztal alatt. De az is jó volt, mikor gésagolyókkal a puncimban kísértem el egy eseményre.
Ha sextörténeteket keresel, akkor a google-val vaggy a pixie-n elég sokt találsz.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy van-e olyan akinek a te vágyaiddal azonosak a vágyai, próbálta-e már valaki a történelemben, akkor a válasz (így látatlanban) igen. Biztos, hogy van még olyan akit ugyanaz izgat - nyitott szem, keresd őket és élvezzétek (s ne felejtsetek el védekezni).
16 évesen viszonyom volt egy évfolyamtársam apjával.
Nem, semmi BDSM, semmi pisi, csak szexeltünk.
sátorban popsiba úgy, hogy minden nyögést hallottak körülöttünk. imádtam :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!