Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak miért ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért ennyire szexközpontú az életük?

Figyelt kérdés

Most lehet mondani, hogy a nőknek is az, de ha belegondolunk, korántsem annyira.

Néhány példa:

1. Férfi magazinok, oldalak tele vannak meztelen, nagy mellű lányokkal. A női magazinokban semmi ilyen nincs.

2. A férfi viccek 99%-a a szexről szól.

3. Ha egy videóban szerepel egy csinos nő, akkor a kommentek 3/4-e "szúrnám" jellegű, és ezek jó sok like-ot is kapnak. Olyat sose láttam még, hogy egy videóban volt egy helyes pasi, és a lányok írták, hogy "bárcsak megb*szn* engem" (ja persze mert ezért egyből r*b*ncnak könyvelnék el a lányt, mikor ezt a fiúktól természetesnek veszik).

4. Ha egy lány feltesz egy kérdést, akkor egyből jönnek a szexuális ajánlatok, még akkor is, ha azt se tudják, hogy néz ki az illető, ergo, tök mindegy, csak lyuk legyen. De olyan is volt már, hogy a kédésem abszolút nem szexuális jellegű volt, nyilván nem is ide tettem fel, mégis volt aki olyan választ adott rá. De ilyet már mások kérdéseinél is láttam.

5. A haverok között rendszeres téma a szex, köztudott, hogy a férfiak megvitatják egymás között, kit döngetnének meg, és az önkielégítés is elég gyakori téma. A lányok ezeket magánügynek tekintik, nem ecsetelik a barátnőknek, hogy tegnap este mekkorát élveztek.

6. Az igénye is sokkal nagyobb a férfiaknak. A nők között eleve nagyon sok van, aki nem maszturbál még akkor se, ha nem létesít senkivel se szexuális kapcsolatot. Akik meg igen, azok meg általában egyáltalán nem szoktak, még akkor se ha csak heti egyszer tudnak együtt lenni a párjukkal.

Ellenben a szingli férfiak átlagban napi 2-3-szor is végeznek önkielégítést, és mindennapos szex mellett is jellemző, hogy naponta egyszer legalább kiverik.

2019. aug. 7. 17:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kislany vagy meg es ezert a baratnoid beszamoloibol indulsz ki akik szinten csak most kezdtek szexelni vagy meg nem is. Nagyon el vagy tevedve ezekkel kapcsolatban:D en is lany vagyok de napi 2x turi magamhoz nyulok. Es biztos nem ernem be heti 1 dugassal se. Es megnezem a jo pasikat sot oda is szolok baratnomnek h uristen nezz mar oda de megd..gnam:D szoval ennyit az elmeletedrol
2019. aug. 7. 17:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A szexualitás topikban marcsak ilyen nehéz az élet kedves kérdező. :)
2019. aug. 7. 17:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az emberi természet része, csak van akit az ösztöneik vezetnek, míg akad olyan, akinek hatalmas az önkontrollja.

Én elég visszafogott vagyok és nem a szex tölti ki a gondolataim, hanem a tudományos filózás.

A szexről tárgyilagosan beszélek a nem létező haverjaimmal.

Sosem mondtam még olyat, hogy "fuu de megdugnám ezt a nőt", mivel nem a puszta testre izgulok fel, hanem az intelligenciára és a közös érdeklődésre.

2019. aug. 7. 18:02
 14/19 Barnabas333 ***** válasza:
100%

Igen kedves kérdező sajnos a nők nagy része nem ilyen...

Ezért csodálkozik mindenki amikor írom, hogy nálunk már csak fél-egy évente 1 szex van. 42F én meg a falat kaparom, bár rájöttem már ott a kezem, csak akkor minek együtt élni?

2019. aug. 7. 18:26
 15/19 anonim ***** válasza:
73%

A válasz az agy felépítésében keresendő. A férfi agyában 4x akkora területet foglalnak el a faj-, mint a létfenntartási funkciók. (Ezért is bátrabbak, az életet kevésbé tisztelők a férfiak.) A nők esetében a fenti arány fordított. Nekik ezért fontos a biztonság. Érhető is, hiszen az utódra is csak úgy tudnak vigyázni, ha a saját biztonságukra nem kell időt/energiát fordítani.

Tudom, lelombozó, amit írtam, de az életünk sarkalatos pontjait még mindig az evolúciós törvények irányítják.

2019. aug. 7. 19:57
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
Elég nagy általánosítások vannak a kérdésben, de azért némi igazságtartalma lehet. A két nem szexualitáshoz való viszonyát a társadalmi és szokásbeli hatasok is befolyásolják, de a kulcs talán mégis a tesztoszteron férfi nemi hormon hatásában keresendő. Ezt tovább nem részletezem, meg lehet googleizni.
2019. aug. 7. 20:32
 17/19 anonim ***** válasza:
31%
A férfihormonok, tesztoszteron miatt ami teljesen egészséges. Ha nem így lenne akkor van gond egy pasinál.
2019. aug. 9. 01:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Kevesen járatnak férfi magazinokat

2. Nem igaz

3. Sokszor a nő viselkedésének a függvénye.

4. Vannak ilyenek is, de ezek bunkók

5. Van aki megvitatja, a többség inkább nem. Csak ugye azt meg nem hallod, ha nem vitatják meg.

6. Igen, többet foglalkoztatja őket a szex, úgy általánosságban.

2021. márc. 3. 20:30
 19/19 anonim ***** válasza:

""3. Ha egy videóban szerepel egy csinos nő, akkor a kommentek 3/4-e "szúrnám" jellegű, és ezek jó sok like-ot is kapnak. Olyat sose láttam még, hogy egy videóban volt egy helyes pasi, és a lányok írták, hogy "bárcsak megb*szn* engem" (ja persze mert ezért egyből r*b*ncnak könyvelnék el a lányt, mikor ezt a fiúktól természetesnek veszik).""

Ezt nagyon jól tudod! Sajnos igaz is. Minden elismerésem hogy nőként ilyen okos vagy!

A legtöbb észre sem veszi az ilyeneket. Vagy nem is akarják.

2024. febr. 17. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!