Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alacsony nőkkel (155-160cm)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony nőkkel (155-160cm) milyen a szex egy magasabb férfinak?! Kényelmetlenek a pózok?

Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 07:23
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Vannak olyan pózok amik kifejezetten előnyösek. Keményen szét lehet kefélni az ilyen alacsony muffokat. Csak hadd sikítsanak!!!
2019. aug. 7. 07:26
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Öt évig volt 153 cm magas barátnőm, én 185 cm vagyok és komolyan mondom neked, hogy abszolút nem okozott gondot a magasságbeli különbség... Sőt vele volt idáig legjobb a szex😁
2019. aug. 7. 07:57
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

#2-es, nem ingkább azért volt jó vele, mert annyi idő alatt összeszoktatok és ki tudtátok tapasztalni kinek mi a jó?

(Egy alacsony lány aki idejött olvasni, hogy ki mit mond :D)

2019. aug. 7. 08:03
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

én szeretem a kisebb termetű lányokat, nem akadályoz semmilyen póz, max kicsit nagyobb terpesz kell itt-ott.

Az egyetlen ami kényelmetlen, és csak akkor igazán kényelmes, ha hasonló a méret, ha állva csináljuk.

Ha alacsony a lány, akkor nagyon terpesztenem kell

2019. aug. 7. 08:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb ugyan olyan, mintha egy velem egy magasal d*gnék.
2019. aug. 7. 08:07
 6/9 anonim ***** válasza:
14%
A pedo hajlamúak biztosan élvezik..
2019. aug. 7. 08:42
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
160cm vagyok, eddig nem volt problema szex közben.
2019. aug. 7. 09:26
 8/9 anonim ***** válasza:
3#azért nem lehet igaz, mert később volt 174 cm es barátnőm , (a volt feleségem ), akivel tíz évig voltam együtt, vele is bőven össze voltunk szokva, de vele sosem volt olyan jó a szex...2# - es voltam.
2019. aug. 7. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:
46%

Nem kényelmetlen egyik se, kivéve a kutya mert ugye ahogy térdelünk ő sokkal magasabban van, tehát azt csak úgy lehet ha én magasabban vagyok.

Én 153, ő 195

2019. aug. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!