Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony nőkkel (155-160cm) milyen a szex egy magasabb férfinak?! Kényelmetlenek a pózok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 07:23
1/9 anonim válasza:
Vannak olyan pózok amik kifejezetten előnyösek. Keményen szét lehet kefélni az ilyen alacsony muffokat. Csak hadd sikítsanak!!!
2/9 anonim válasza:
Öt évig volt 153 cm magas barátnőm, én 185 cm vagyok és komolyan mondom neked, hogy abszolút nem okozott gondot a magasságbeli különbség... Sőt vele volt idáig legjobb a szex😁
3/9 anonim válasza:
#2-es, nem ingkább azért volt jó vele, mert annyi idő alatt összeszoktatok és ki tudtátok tapasztalni kinek mi a jó?
(Egy alacsony lány aki idejött olvasni, hogy ki mit mond :D)
4/9 anonim válasza:
én szeretem a kisebb termetű lányokat, nem akadályoz semmilyen póz, max kicsit nagyobb terpesz kell itt-ott.
Az egyetlen ami kényelmetlen, és csak akkor igazán kényelmes, ha hasonló a méret, ha állva csináljuk.
Ha alacsony a lány, akkor nagyon terpesztenem kell
5/9 anonim válasza:
Kb ugyan olyan, mintha egy velem egy magasal d*gnék.
6/9 anonim válasza:
A pedo hajlamúak biztosan élvezik..
7/9 anonim válasza:
160cm vagyok, eddig nem volt problema szex közben.
8/9 anonim válasza:
3#azért nem lehet igaz, mert később volt 174 cm es barátnőm , (a volt feleségem ), akivel tíz évig voltam együtt, vele is bőven össze voltunk szokva, de vele sosem volt olyan jó a szex...2# - es voltam.
9/9 anonim válasza:
Nem kényelmetlen egyik se, kivéve a kutya mert ugye ahogy térdelünk ő sokkal magasabban van, tehát azt csak úgy lehet ha én magasabban vagyok.
Én 153, ő 195
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!