Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nôk, akik maguktól idôsebb férfivel szexelnek milyen szempontból döntenek így? 40F
Én nem az érettség miatt, bár eleinte én is ebbe a csapdába estem. 33 évesen már rájöttem egy 30+-os férfi és feljebb nem feltétlenül érett, max öregszik. Annyira gyerek gondolkodású felnőtt. Ettől függetlenül az okos bölcs intelligens férfi az én mentsvárom, édesapám is ilyen volt. Minimum ez a mérce nálam is. :)
Tehát nekem valószínűleg apa komplexusom van. Fiatalabb férfival soha nem tudok kezdeni, akkor is ha tetszik egyszerűen eltűnik a vonzalom ha megtudom fiatalabb.
Most 7 évvel idősebb a párom. Még nálad is idősebb ;)
Nekem nincs apakomplexusom, nem keresek apát, és nem is fordult meg a fejemben hozzá hasonlitani a kiszemelt férfit. De engem mondjuk jobban vonzanak az idősebb férfiak. A kicsontosodott kifejlett férfi alkat jobban tetszik, mint a még fiú test. Tartós kapcsolatra korban hozzám közelebb álló az ideális, de szexben nem zavar a kor. Persze általában nem teszem meg, de a fantáziám igen aktiv.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!