Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyébként szerinted miért van az hogy mindig a nők kapnak szexuális ajánlatot?
egy pasi miért nem kap?
tényleg áldás nőnek születni
Akik ennyire utálják a nőket, azok miért nem férfiaknál próbálkoznak?
Én utálom a csokifagyit. Nem is szoktam azt kérni a fagyizóban soha, inkább rámegyek a vaníliára.
Ha már te is bemásoltad az üzenetet, amit nekem írtál, akkor én is bemásolom a leveledre írt válaszomat:
"Szia!
Tudom jól, hogy van egy berögzött elképzelésed, amitől nem tágítasz és foggal-körömmel védeni fogod az állításod még akkor is, ha nincs igazad; ugyanakkor ha már ilyen hosszú üzenetet írtál nekem, bunkóság lenne nem elmondanom a véleményemet.
Kezdjük az üzeneted könnyű részével, mégpedig:
"A férfinek nem szabad elfelejtenie[...]"
Igen, valóban nem illik elfelejteni. De 2019-et írunk, ott van az okostelefon és a számítógép a kezedben, semmiből sem tartana letölteni egy névnap widgetet, beírni a naptárba a születésnapját és a kapcsolatotok jeles ünnepeit (évfordulók, stb.). Ja, és minderről automatikus emlékeztetőt is kapsz. De igen, valóban hiába a modern technika, ha lusta vagy. Vagy ha tegyük fel, nincs számítógéped, nincs telefonod, egy darab lapra azért csak le tudod írni magadnak, nem?
"ha ők szexelni akarnak,több ezer férfi áll sorba,mig ha pasi akar szexelni akkor vért kell izzadnia"
Valami azért legyen már a nőknek is. Neked nem kell gyermeket szülnöd, nem kell menstruálnod, szinte minden alkalommal garantált az orgazmusod, [és ideértve mindent, amit a válaszomban írtam] - cserébe nehezebb szexhez jutnod. De felteszem neked a nagy kérdést: ha cserélhetnél, lennél nő 5 évig úgy, hogy vállalod azt, hogy gyermeket is szülsz?
Az üzeneted többi része, amely azt fejtegeti, hogy egy férfi legyen ilyen, legyen olyan, egyszerűen csak azt jelenti, hogy tudj alkalmazkodni. Ha mondjuk gyermeketek születik és a szerelmed keresőképtelenné válik egy időre, tudd a családodnak biztosítani a megélhetést. De ezt egyébként nem akarnád saját magadnak is alapból megteremteni? Tegyük fel, otthon laksz a mamahotelben, nem dolgoztál soha életedben, tanulatlan vagy, a szüleid tartanak el - mit csinálnál, ha hirtelen a szüleid megbetegednének és neked kellene őket támogatnod? Összefoglalva a sok-sok elvárást, amit összeírtál, valójában csak ezeknek kell megfelelned:
1) legyen valami elképzelésed az életről,
2) tudj megállni a saját lábadon,
3) legyél képes alkalmazkodni a változásokhoz,
4) találd meg a lelki békédet,
5) törődj a testi-lelki egészségeddel, mert ez az egyetlen igazi érték az életben.
Azért ez szerintem vállalható."
25/F
Te a nőket valami tárgynak nézed, kérdező? Azok KÉRETLEN privátok. Nekünk nem célunk privátokat vadászni, nehogy azt hidd hogy mi milyen szerencsések vagyunk mert kapunk.
Menj ki az utcára, járj el valahová emberek közé és ismerkedj célirányosan, ne egy anonim oldalról várd hogy majd az öledbe pottyan a kósza numera.
Ismét válaszolnék a kérdező üzenetére:
"Te fogyaték vagy."
Csak azért, mert a véleményem nem egyezik a tiéddel? Én egy rossz szóval nem bántottalak téged, mivel érdemeltem ezt ki? Előrébb lettél vele, hogy bántottál, mert nem voltál képes normálisan érvelni?
Tisztában vagyok vele, hogy a nők több ajánlatot kapnak, ezt nem is vitattam sosem, és továbbra is fenntartom, hogy ennyi előnyük legyen már a női létből. De ez nem feltétlen előny. Ha kérik, ha nem, kapják a farokképet a férfiaktól, ami a legnagyobb jóindulattal is szexuális zaklatás, csak épp nem büntetik. Ugyanaz a helyzet, mintha a való életben odamennél egy nőhöz, letolnád előtte a gatyád és szatírkodnál neki. Az is ugyanúgy szexuális zaklatás.
És még azt akarod, hogy a nők legyenek hálásak azért, hogy ilyen idiótaságokkal zaklassák őket? A te szavaiddal élve, "te fogyaték vagy".
Persze van az a ritkaságszámba menő alkalom, amikor értelmes módon próbál meg ismerkedni a férfival a nő. De ebben az esetben meg is kapja a férfi az esélyt. A különbség az, hogy amikor te odamennél ismerkedni egy lányhoz, az a lány a te szűrődön már átment, tehát külsőre tetszik neked. Rólad majd akkor derül ki, hogy átmész-e a lány szűrőjén, amikor megszólítottad. Szóval még ez is kölcsönös.
25/F
#10 Egy időben volt egy agyhalott gyökér aki random nőknek kukdozgette ezt a hülye listát. Te voltál az?
Egyébként a hét bármely napján, a nap bármely órájában megb aszhat a 220,szóval nincs okod panaszkodni neked sem. Kb ennyire vonzóak azok a b aszási ajánlatok amiket a nők kapnak alkalomadtán.
Ne hidd azt h nekünk olyan könnyű. Van h elég nehéz egy pasit lekoptatni, és megértetni vele, h nem akarok vele szexelni.
Sztem amúgy a jóképű, vonzó pasik is kapnak ajánlatokat a csajoktól.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!