Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Análból szájba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Análból szájba?

Figyelt kérdés
Volt aki próbálta már? Az egésznek egy vadabb jobb feelinget ad nem? :) tiszta keretek közt persze...
2019. aug. 6. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem higiénikus én biztos nem vállalnám be de amugy tuti sokat dob az élményne hogy nem kell megállni
2019. aug. 6. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Én próbáltam már sokszor, szerintem tud hozzáadni elegge sokat
2019. aug. 6. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
A se.ggből szájba sosem lesz elég tiszta, max.ha sterilizáltatod az illető végbelét. A mosás kevés.
2019. aug. 6. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Elottem hozzaszoloval egyetertek. Egy kicsit igenytelen ez mindenkepp,de ha Te illetve a partnered vevok vagytok erre,elvezzetek.
2019. aug. 6. 13:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem :D nincs partnerem. :D ja és nem csaj vagyok, ne írjatok férfi társaim... Xd
2019. aug. 6. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Igazából találkoztam már lánnyal aki nem válalta be, de az esetek többségében ez nem probléma. Lehet közre játszik, hogy én az ismerkedésnél elmondom, hogy a szex nekem elég fontos és nem fogadok el nemleges választ.
2019. aug. 6. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Sose csinálnék ilyen mocskos dolgot.
2019. aug. 6. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!