Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel könnyebb egy négyest összehozni ismerősökkel, mint viszonylag idegenekkel?
Úgy értem melyik a jobb opció? Én azt vettem észre ismerősi köreimben kaphatóak lennének rá többen.
Ugyanis volt ilyen irányú beszélgetés, ám nyilván ez még barátok, ismerősök között is inkább tabu.
Nem hinném, ha konkretizálná az ember, azzal bármit is elrontana, hisz csak őszintén beszél, és hátha célt ér az adott személyeknél.
Ismeretlenekkel úgy gondolom nagyobb a rizikó, tehát a kettő között kellene, hogy legyen. Azaz valamennyire ismered az illetőket, mégsem túl közeliek, nehogy bármi is megromoljon.
Én az idegenek mellet voksolnék.
1.) ha nem lesz olyan fergeteges mint tervezitek, nem kell utána napi szinten szégyenkezve a haverok szemébe nézni
2.) Vagy az előzőt tovább gondolva, nem kell a kínos találkozás miatt hanyagolni akár felbontani barátságot.
Mi a párommal egy alkalommal összefutottunk egy ismerős párral akivel elég régen jó viszonyban voltunk egy swinger partin egy szál semmiben
Nagyon kínos volt mind a négyünknek egész este kerülgettük egymást a partin és beszélgettünk a párommal hogy mi lenne ha... de elvetettük az ötletet
Pedig egyikünk sem volt soha szégyenlős vagy félős az ehhez hasonló dolgok terén
Sokáig tabu volt a téma köztünk majd egy év múltán ültünk le négyesben megbeszélni a történteket
Szerintem az idegen sokkal jobb választás mert tényleg érzékeny búcsút vehettek egymástól ha nem jól sikerül a dolog de ha ismerőssel nem jön jól össze akkor nagy a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!