Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilas vagyok, a fium kos, es egyutt nem mukodik a szex, a tobbi jeggyel probalkoztam, de csak a vizonto, es a szuz tud oromet, kielegulest okozni. Mások is inkabb osszeillo csilagjegyuvel jon ossze?
Figyelt kérdés
A halak is erzeki,es illik hozzam!2019. aug. 4. 15:54
11/17 Noren1989 válasza:
Nem, ez csak vasárnapi kamu lehet, hát ilyen nincs...ilyen nincs és mégis van...
13/17 anonim válasza:
Nem kell túlzásba vinni a csillagjegyezést, megvannak ennek a maga finom kis határai és nem mondhatod akármire...
Láttam szűz jegyüt neki nagyon pici volt.
Nem mindegy, hogy az ember átlagos vagy méretaránytalan. Ha van ilyen szó. 🧐
Mindez horoszkóptól független.
14/17 A kérdező kommentje:
A csillagjegyek fontosak.nekem a bak a parom.szzsl vagyok egy uton.az az adzcendensem..ok figylelmesek!
2019. aug. 4. 17:28
15/17 anonim válasza:
Hát azért elmondanám hogy nem minden kos ilyen. Bár nálunk fordítva van én vagyok a kos a párom a nyilas és örült nagy szenvedély és tűz van köztünk. Te most minden csillagjegyet felpróbálsz vagy mi? Ha ennyire érdekelnek a horoszkópok akkor tudnád hogy nem mindenkire igazak azok amiket írnak. Jól is néznénk ki ha minden kos meg nyilas egyforma lenne. Mindenkibe van egy kis ez egy kis az. Senki sem csak nyilas.
16/17 anonim válasza:
Nagyon hülye vagy ha e szerint keresel párt!
De nem mindenkinek lehet esze, hülyék is kellenek!
17/17 anonim válasza:
Jézusom, nagyon nevetek! 😂
A férjem kos vele fantasztikus, imádom. Voltam más kossal akivel nagyon szar volt. Nagyon jó még egy ikrekkel és egy bakkal volt. Én szűz vagyok btw. Soha a büdös életben nem vontam párhuzamot a szexuális teljesítmény és a horoszkóp között, ez marhaság. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!